TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Risicomanagement en projectbeheersing Je doelstellingen succesvol realiseren

  Overzicht en voorspelbaarheid zijn nodig om – met succes – je doelstellingen te realiseren. Dat vraagt om een gedegen werkwijze, structuur en risicobeheersing.

  Het invoeren van risicomanagement werkt alleen als het goed aansluit bij de managementstijl en cultuur van je organisatie. Wij helpen je bij het inrichten en organiseren van risicomanagement voor al je projecten. Een standaardaanpak, daar geloven we niet in. Samen zoeken we uit hoe je binnen je organisatie structureel de risico’s kunt delen en beheersen. Daarbij profiteer je direct van onze deskundigheid en bevlogenheid. Het risicodossier krijg je erbij: dit voldoet natuurlijk aan alle daaraan gestelde eisen.

  Een risicomanager inhuren 

  Een goede risicomanager brengt steeds weer de risico’s en beheersmaatregelen onder de aandacht. Wij zorgen ervoor dat het projectteam zich continu bewust blijft van de risico’s zonder er vermoeid van te raken. Het resultaat is dat de teamleden risico’s eerder onderkennen en er sneller op anticiperen. Waardevolle sturingsinformatie dus, waarmee je als team structureel je voordeel kunt doen.

  Het opzetten en invullen van projectbeheersing

  Soms is extra ondersteuning nodig om een project goed, tijdig en binnen budget af te kunnen ronden. Wij nemen je de zorg uit handen. Als deskundige en ervaren projectbeheerser krijgen én houden we grip op - onder andere - de planning, het budget en de kwaliteitseisen. We zorgen voor een goede structuur voor projectbeheersing en een heldere verantwoording. Een belangrijke voorwaarde voor succes.

  Leer van onze 25 jaar ervaring met risicomanagement

  Cases

  Cases

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen