TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Nationale Data Openbaar Vervoer (NDOV) Evaluatie reisinformatieketen openbaar vervoer

  Overheden en vervoerders werken in het project Nationale Data Openbaar Vervoer (NDOV) samen aan betere reisinformatie in het openbaar vervoer. In een evaluatie geeft TwynstraGudde helder inzicht in de kwaliteit de samenwerking.

  Om het mogelijk te maken betrouwbare reisinformatie aan te bieden, is vanuit het project NDOV de reisinformatieketen voor het openbaar vervoer vormgegeven. Daarmee zijn de voorwaarden gecreëerd voor de ontsluiting van actuele reisgegevens.

  Analyse functioneren reisinformatieketen

  De vraag die centraal staat in de evaluatie is hoe de reisinformatieketen voor het openvaar vervoer functioneert en wat daarin de rol is van het NDOV. De aanpak is erop gericht het functioneren van de reisinformatieketen in haar veranderende context te analyseren. Feiten en ervaringen zijn verzameld via een reconstructiesessie, bureauonderzoek en interviews. Ook is een vragenlijst uitgezet onder de afnemers van de reisgegevens.

  'De aanpak van TwynstraGudde is te typeren als niet te formeel en niet te veel papier. Er is veel waardering voor wat de evaluatie aan inzicht heeft opgeleverd. De aanpak heeft geholpen elkaar beter te begrijpen, wat nu al merkbaar is in de overleggen.'
  Paul Vonk, voorzitter coördinatiegroep Nationale Data Openbaar Vervoer

  Elkaar beter begrijpen

  In een spiegelsessie presenteren onze adviseurs de belangrijkste conclusies. Samen met overheden en vervoerders wordt nagedacht over aanbevelingen om de reisinformatieketen voor het openbaar vervoer toekomstbestendig te maken. Wat verwachten overheden en vervoerders van elkaar, en van de rol van het NDOV? Zo levert de evaluatie hernieuwde energie op.

  Wilt u ook de kwaliteit van uw samenwerking evalueren en/of doorpraten over reisinformatie in het openbaar vervoer, neem dan contact op met onze adviseurs.

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen