TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

    Waar wij aan werken

    Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

    Wie we zijn

    Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

    ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

    Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

    Recente vacatures

    Slimme en duurzame mobiliteit

    Organisatieadviseur Laadinfrastructuur

    Laadinfrastructuur. Waar mobiliteit, logistiek, bouw en energie samenkomen. Het is dé randvoorwaarde om de transitie te maken naar emissieloos vervoer en bouwen. Met als doel om de uitstoot te beperken en om de klimaatdoelen te halen, en zo de wereld voor de volgende generatie goed achter te laten....

    Solliciteer nu
    Zorg

    (Ervaren) Adviseur en Projectmanager Zorghuisvesting

    Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

    Solliciteer nu

    De Gelderse Woonmaand

    Straatje erbij? Gewoon doen! De Gelderse Woonmaand

    Kom tussen 17 oktober en 13 november langs tijdens de Gelderse Woonmaand in Wageningen. Een maand lang activiteiten, inspiratie, belevenissen en kennis uitwisselen op een unieke plek met als doel: versnellen van de woningbouw, leegstand voorkomen en bestaande (woon-)gebouwen beter benutten. We gaan een maandlang aan de slag met én voor gemeenten, regio's, woningcorporaties, bouwers, kennisinstellingen, beleggers en ontwikkelaars. Binnen de provincie én daarbuiten. Kortom: iedereen die een rol speelt in het verkleinen van de woningnood, in heel het land, is welkom. 

    Gelderse Woonmaand blokkenschema v10-10 WEB

    Programma Gelderse Woonmaand

    Het aanbod tijdens de woonmaand

    Op het terrein van Wageningen University & Research (WUR) bouwen we ter gelegenheid van de Gelderse Woonmaand een tijdelijke straat met 7 innovatieve conceptuele inspiratiewoningen en gebruiken we een leegstaand universiteitspand als leerfabriek. 

    Ervaar ter plaatse wat er al kan als het gaat om conceptueel en industrieel bouwen, optoppen en splitsen. Bezoek één of meer verdiepingsdagen, meld je aan voor een ontwikkelsprint met jouw project of laat je prikkelen bij niet zo standaard activiteiten.

    Locatie:
    Alles vindt plaats op De Dreijen in Wageningen.
    Dreijenplein 4
    6703 HB  Wageningen

    Verdiepingsdagen

    De verdiepende dagen staan in het teken van één specifiek onderwerp. In een dag(deel) word je bijgepraat over de laatste ins en outs van dat thema, worden succes- en faalverhalen gepresenteerd, krijg je een lunchlezing die je aanzet tot denken en kan je sparren met experts en gelijkgestemden en de woningen en belevenissen op locatie bezoeken. Het programma wordt aangeboden in samenwerking met Aedes, VNG, het Expertteam woningbouw van RVO, Platform 31 en Netwerk Conceptueel Bouwen. 

    17 oktober - De Gelderse Woonmiddag

    Lees meer

    Op 17 oktober is het zo ver: de aftrap van de Gelderse Woonmaand! De maand luiden we in op deze Gelderse Woonmiddag, georganiseerd door de provincie Gelderland. Kom als eerste kijken in het oude universiteitspand van de Wageningen University & Research (WUR), dat tijdens de woonmaand is omgetoverd tot een echte leerfabriek. Deze middag staan hier verschillende deelsessies op het programma die bijdragen aan de uitdaging om samen de komende jaren ruim 100.000 woningen in Gelderland te realiseren. Bekijk het programma hier en meld je aan.

    Lees minder

    18 oktober - Wonen en bouwen in het buitengebied

    Lees meer

    Hoe willen we dat het buitengebied er over 50 jaar uit ziet? Droom, verken en leer op deze dag over bouwen en wonen in het buitengebied. Er zijn verschillende vormen van wonen in het buitengebied om op te verdiepen. Is een “straatje erbij” nou echt de moeite waard als oplossing voor het woningtekort en nog belangrijker: is het haalbaar? En wat is er te leren over erftransformatie en mantelzorg in het buitengebied? Ontdek het tijdens deze dag.

    Programma

    10.00-10.45 Straatje Erbij: het concept (Taco van Hoek, EIB)

    10.45-11.30 Straatje Erbij: de belangrijkste uitkomsten (Arjan Harbers, PBL)

    11.30-12.30 Straatje Erbij: de praktijk (Provincie Gelderland)

    12.30-13.30 Lunch

    13.30-15.30 Erftransformatie en erfdelen (Arjan Westerneng, RvO)

    Lees minder

    22 oktober - Onmogelijkheden ombuigen

    Lees meer

    Netcongestie, onrendabele toppen, stikstof en mobiliteitsvraagstukken. En nog zó veel andere knelpunten die je project kunnen verlammen, het lijkt soms onmogelijk om ze op te lossen. Op deze dag vinden er diverse sessies plaats met ideeën én oplossingen voor veelvoorkomende uitdagingen. Na iedere sessie is er tijd om te sparren met een expert, ervaringsdeskundige of marktpartij om jouw vraagstuk aan te pakken. Wil je nog meer inspiratie? Loop rond en ontdek met Rob Buren wat digitale tools voor jouw ontwikkelproces kunnen betekenen én kom luisteren naar een inspirerende omdenker!

    Programma

    10.00-10.45 Onmogelijkheid 1: live webinar - Oplossingen voor netcongestie als showstopper bij de bouw van (flex)woningen (Platform31, Ministerie van VRO en Kleijssen techniek)

     

    10.45-11.15 Onmogelijkheid 1: netcongestie, leren van praktijkvoorbeelden (Greener Power Solutions en Woningcorporatie Triada)

    11.30-12.00 Sparren met experts (sessieleiders netcongestie)

    11.30-12.00 Praktijkcasus: een samenspel van omstandigheden (Tala)

    12.00-13.00 Lunchsessie: technische hulpmiddelen voor jouw ontwikkelproces (Rob Buren, RvO)

    13.00-13.45 Onmogelijkheid 2: flexibel werken in een inflexibel systeem (Thysia Kleijwegt, TwynstraGudde)

    13.45-15.15 Onmogelijkheid 3: live casus business case (Thijs Luijkx, RvO)

    15.15-16.00 Onmogelijkheid 3: business case, financiële mogelijkheden voor flexwonen (Pim de Waard en Annelies van der Nagel, RvO)

    16.10-17.00 Onmogelijkheid 4: stikstof en andere uitdagingen (Daiwa House Modular Europe, De Meeuw (Modulair Nederland))

    13.00-17.00 Kennismaken met digitale tools (Rob Buren, RvO)

    13.00-17.00 Sparren met experts (alle aanwezigen)

    Lees minder

    28 oktober - Bouwen aan betrokkenheid

    Lees meer

    Van NIMBY naar Yes, please..., de droom van iedereen die zich met woningbouw bezighoudt. Bezwaar kan nieuwe woningbouwplannen enorm vertragen. Tijdens deze verdiepingsdag duiken we in de thema’s participatie en draagvlak. Dit doen we vanuit verschillende invalshoeken: Janine van Heertum deelt participatielessen uit de praktijk, maar ook verkennen we de juridische en planologische aspecten. Met inspirerende voorbeelden, praktijkcases en verrassende inzichten uit het vakgebied van social design ontdek je nieuwe mogelijkheden voor jouw woningbouwproject. Wat kan deze nieuwe aanpak voor jou betekenen?

    Programma

    10.00-11.00 Perspectieven op participatie (Ingeborg Wind-Middel, RvO en Peter Mulder, Platform31)

    10.00-10.45 Participatie in de praktijk (Janine van Heertum, RvO)

    10.45-11.30 In gesprek over knelpunten en oplossingen (Peter Mulder, Platform31)

    12.30-13.30 Lunch

    13.30-14.15 Samen creëren en floreren in de wijk: rol en meerwaarde van sociale wijkinitiatieven (Jorine de Bruin, Stichting Vlier en WUR)

    14.30-16.00 De woningen staan; en dan? Ontdek de kracht van community! (Thysia Keijwegt, Rosan Brunger, Nina Eijkhout en Jorine de Bruin)

    16.30 Dagafsluiting

    Lees minder

    29 oktober - Dé betaalbare dag

    Lees meer

    Iedereen wil wonen. En de meeste mensen hebben geen geld op hun rug groeien. Tóch is het voor veel gemeenten en corporaties lastig om voldoende betaalbare voorraad aan woningen te realiseren. Daarom staat deze dag in het teken van betaalbaarheid. Hoe zorgen we ervoor dat écht iedereen toegang heeft tot een woning? Doe en denk mee met onder meer Provincie Gelderland, Aedes, STEC en Platform 31. Zij delen deze dag hun kennis over betaalbare koopwoningen en het realiseren van middenhuur met de woningcorporatie.

    Programma

    10.00-11.00 Reken aan betaalbaar bouwen (Stec Groep: Lukas Meuleman en Erik de Leve)

    11.00-11.45 Live webinar flexkoopwoningen... Snel, betaalbaar en ideaal voor starters? (Platform31: Frank Wassenberg & Dirk Weulen Kranenberg i.s.m. Luck Dankers, Marcel Sippekamp en Ministerie VRO)

    Deze webinar kan online bijgewoond worden via: https://www.platform31.nl/agenda/flexkoopwoningen-een-betaalbaar-huis-maar-wel-met-onzekerheden/ 

    11.45-12.30 Uit de praktijk: Betaalbare koopwoningen met conceptuele bouw (Heijmans i.s.m. Gemeente Culemborg)

    12.30-13.30 Lunch

    13.30-15.00 Het veranderde middensegment onder de loep (Aedes en Stec Groep i.s.m. partners)

    15.00-15.45 Uit de praktijk: sociale huur met conceptuele bouw (Gapph Modular: Bart van der Straten)

    15.45-16.15 Verdiepen op levensduurdenken (Barli en Hagemans)

    16.15 Borrel en rondleiding woningen

    Lees minder

    31 oktober - Ontwikkelstrategie

    Lees meer

    Woningen plaatsen doe je niet zomaar. Wat op welke plek gebouwd wordt hangt af van verschillende afwegingen en keuzes. Hoe kies je een locatie om op te bouwen? En wat bouw je daar en waarom? Is dit je kans voor een tijdelijk project? Of kan je toch beter gaan voor permanente woningbouw? En wanneer je je keuze hebt gemaakt, welke stappen doorloop je dan tijdens de realisatie? Kortom: wat is jouw strategie? Tijdens deze dag neemt onder andere Jurgen Arts, expert bij het Expertteam RVO je mee in hoe je kan ontwikkelen vanuit een bepaalde visie.

    Programma

    10.00-11.00 Verplaatsbare woningen: Waar zet je ze neer? En hoe? (Jurgen Arts en Annelies van der Nagel, RvO)

    11.15-12.30 Verplaatsbaar Straatje Erbij, verdiepende vervolgsessie (Jurgen Arts en Annelies van der Nagel, RvO)

    12.30-14.00 Lunch & in gesprek

    10.00-12.00 PMC sessie, specifiek voor medewerkers van woningcorporaties die werken aan Conceptueel Bouwen, werken met de Woonstandaard en die betrokken zijn bij het opstellen van het PvE/Programma van Prestatie-eisen vaoor hun nieuwbouwprojecten (Aedes)

     

    Lees minder

    4 november - Beter Benutten Bestaande Bouw

    Lees meer

    Als we bestaande bouw beter benutten, kunnen we snel meer woonruimte realiseren. Hoe krijgen we dit voor elkaar? Op deze dag vind je allerlei succesvolle voorbeelden, innovaties, woonconcepten en experts om Beter Benutten een stap verder te brengen. In diverse sessies en workshops delen diverse kenners van o.a. het Expertteam Woningbouw en Provincie Gelderlandinzichten over o.a. transformatie van maatschappelijk vastgoed en woningsplitsen/woningdelen. Verdieping zoeken we in het thema optoppen: hoe om te gaan met mobiliteitsknelpunten? Verder kun je inspirerende voorbeelden vanuit vele hoeken verwachten (later meer!).

    Programma

    10.00-10.30 Het Belang van BBBB (Elisabeth Boersma, NRP)

    10.30-11.00 BBBB in Provincie Gelderland (Noor van der Have, Martijn Fledderus, Huibert Verdoold en Team SGB, Provincie Gelderland)

    11.00-12.00 Verdiepingssessie: van belemmering naar mogelijkheid bij transformatie (Paul Kersen en sander Gelinck, RvO)

    12.00-13.00 Lunch en de kans om de 7 inspiratiewoningen te bekijken

    13.00-14.30 De kracht van ontwerpen: transformeren kun je leren! (Provincie Gelderland i.s.m. Nun (Harald Mooij) en Opzoom (Johan Blokland))

    14.30-17.00 Inspiratiemiddag: Beter Benutten in de praktijk (Diverse sprekers van de organisaties)

    17.00 Afsluiting middag

    Lees minder

    5 november - Collectief bouwen en wonen

    Lees meer

    Collectief bouwen en wonen is een steeds belangrijkere vorm van woningbouw. En niet voor niets! Bij collectieve woonvormen ontwikkelen inwoners samen hun woningen en buurt, wat bij draagt aan een duurzame woon- en leefomgeving. Deze burgerinitiatieven komen voor in de koopsector en in de huursector. Collectief bouwen en wonen vraagt om beleid, maatwerk en samenwerking. Tijdens deze inspirerende themadag speciaal voor gemeenten en woningcorporaties verken je met experts praktische tools en leer je van praktijkvoorbeelden. Op deze dag kunnen ’s avonds woningzoekenden hun droomhuis ontwerpen met Minitopia.

    Programma

    10.00-10.30 Opening: stimulering en facilitering van burgerinittiatieven door de overheid (Esmée Driessen, Raad voor Openbaarbestuur)

    10.30-10.50 Gereedschapskist Expertteam woningbouw van RvO (Gerben Kamphorst)

    11.00-12.30 Gesprekstafels in twee rondes met experts (Esmée Driessen, RvO: Hans Vos, Peter Overwater, Ditty Blom, Gerben Kamphorst en Birgitta Rottman, Christa Jakobs (provincie Gelderland) en Sander Bos (Floqz))

    12.30-13.30 Lunch en kans om woningen te bezichtigen

    13.30-14.00 Inspiratie in de praktijk: collectief bouwen en wonen in Oldebroek (Sharon Waterink en Martine Emming (gemeente Oldebroek) en Piet van Pelt (initiatiefnemer Singelhof Wezep))

    14.00-14.30 De unieke positie van een gebiedsregisseur: wat leren we? (Minitopia)

    14.30 – 15.30 uur: Aan de slag met een echte casus o.l.v. experts en betrokkenen, kies uit 3 casussen. Met diverse experts en betrokkenen per casus.

    15.40 – 16.00 uur: Kennissessie: Gemeenschapsgericht ontwikkelen met de Gelderse wijken- en dorpendeals. Met Tim Smit en Corinne Dokkum (programma Leefbaarheid provincie Gelderland)

    16.00: Afsluiting middag met gelegenheid tot gesprek en een bezoek aan de woningen

     

     

    Lees minder

    6 november - Bestuurlijk lef

    Bestuurders van gemeenten en corporaties Lees meer

    Woningbouw vraagt tegenwoordig meer dan ooit om sterk leiderschap en de moed om in complexe trajecten daadkrachtig op te treden. Woensdagmiddag 6 november staat in het teken van bestuurlijk lef. Lef toon je niet alleen, het vraagt om samenwerking. Tijdens deze middag ontdekt u hoe u lokaal de krachten kunt bundelen om projecten van de grond te krijgen en uw collega's en organisatie hierin mee te nemen. Lef betekent ook doorzetten wanneer het moeilijk wordt. We verkennen wat er mogelijk is wanneer we samen de schouders zetten onder uitdagende, maar essentiële opgaven. U bent van harte welkom. 

    Lees minder

    7 november - The green way: Biobased bouwen

    Lees meer

    Deze dag bied je een unieke kans om diepgaande kennis te vergaren en te ontdekken hoe biobased bouwen een duurzaam alternatief kan zijn voor jouw projecten. Wat vraagt biobased bouwen van de keten en van jou als vragende partij? Building balance legt het uit. Alba Concepts neemt je mee in de vraag: is biobased bouwen nou wel écht duurder? Praktijkcases, wetenschappelijke inzichten van experts uit Wageningen en inspirerende voorbeelden van biobased woningen maken deze dag compleet. 

    Programma

    13.00-14.00 Woonconcepten: bio-based prestaties en kosteninzicht (Olga Görts-van de Pas (Netwerk Conceptueel Bouwen) en Jip van Grisven (Alba Concepts))

    14.00-15.00 Wat vraagt bio-based van de keten en van jou? (Arne Eindhoven (Building Balance) en Gerrolt Ooijman (Wonion))

    15.00-15.30 Verdieping: onderzoek en materiaalontwikkeling (Edwin Keijsers, WUR)

    15.30-16.30 Naar de praktijk: in gesprek met bouwers over knelpunten en doorbraken (Ramon Vissers (Startblock), Roland Korbeld (Tala), Niek Bennink (Wonion) en Carlos Klein (Flexliving)

    16.30 Dagafsluiting

    Lees minder

    Ontwikkelsprint

    Lopen jullie als gemeente, corporatie of gezamenlijk aan tegen een uitdaging die versnelling in de weg zit? Kan jullie project een frisse blik of boost gebruiken? Meld jouw project dan aan voor een ontwikkelsprint. Op basis van jullie vraag word je gekoppeld aan een expert die daar ervaring mee heeft. Onder begeleiding gaan jullie in enkele sessies actief aan de slag.

    Na het aanmelden nemen wij contact met je op. Samen met het Expertteam Woningbouw van het RVO bespreken we de uitdaging, bespreken we waar jullie het meeste mee geholpen zijn en zoeken we samen naar het moment dat voor zowel jullie als de expert in de agenda past. De begeleiding organiseert de provincie Gelderland in samenwerking met het Expertteam Woningbouw van het RVO. 

    Activiteiten

    De komende weken wordt het programma verder aangevuld met activiteiten. Met deze activiteiten willen we je prikkelen en hopen we dat je op een andere manier naar het woningbouwtekort gaat kijken. Meer van hetzelfde bleek niet genoeg, dus er is verandering nodig om het woningtekort op te lossen.

    22 oktober en 6 november - Boompje Beestje: een show over woningnood

    Avondshow - Boban Benjamin Braspenning Lees meer

    Met geen weg meer terug, is Boban te zien in de theaters. Uit geldnood. Met een show over woningnood –  boompje beestje – trekt hij langs elke plek waar hij dankzij dit beroep geen huisje kan krijgen: door héél het land. Dus kom kijken en ga huilend (van het lachen) weer naar huis (als je dat hebt).

    Lees minder

    25 oktober, 1 en 8 november - Leerlijn Conceptueel Bouwen

    Meerdaagse leerlijn Lees meer

    Naast de verschillende verdiepingsdagen organiseert de Gelderse Woonmaand een Leerlijn Conceptueel Bouwen, speciaal aan deel te nemen door projectleiders. Gedurende drie dagdelen leer je over dit onderwerp: een reis naar innovatie, versnelling en kostenbesparing. Tijdens dag 1 ga je 'kennismaken' met deze innovatieve bouwvorm in een interactieve game. Op dag 2 verken je hoe je jouw organisatie kunt 'activeren' en tijdens dag 3 ga je aan de slag met 'implementeren'. Kortom: een ontdekkingsreis met concreet resultaat! 

    Lees minder

    5 november - Collectief wonen: ontwerp je droomhuis

    Avondprogramma voor particulieren Lees meer

    In deze workshop, georganiseerd door Minitopia, krijg je de kans om je ideale woning te ontwerpen zonder beperkingen van regelgeving. Samen met andere deelnemers verken je wat jouw droomwoning zou zijn als alle regels en beperkingen wegvallen. Deze interactieve sessie is een unieke kans om je creativiteit te uiten en te ontdekken hoe innovatief wonen eruit kan zien en Minitopia helpt je om te onderzoeken hoe deze woning daadwerkelijk kan worden gebouwd!

    Lees minder

    8 november (11:00-13:00) - Creatieve interventies voor landbouw & woningbouw

    Martin Stout en André Schaminée laten zien waar het huidige denken een oplossing in de weg zit en wat alternatieven kunnen zijn. Lees meer

    In deze bijeenkomst kijken we naar het versnellen van de woningbouwproductie in relatie tot de grote opgaven die spelen in het landelijk gebied. Aan de oppervlakte lijken wonen/verstedelijking en landbouw op dit moment tegengestelde belangen. Immers: beide domeinen hebben behoefte aan stikstofruimte én aan grond. Sowieso wordt verstedelijking ervaren als een bedreiging voor de ondernemende ruimte van agrariërs. Deze gevoelde tegenstelling is weliswaar begrijpelijk maar weinig productief. Daarom gaan we in deze sessie aan de slag met creatieve interventies die zowel helpen bij het aanpakken van de opgaven in de landbouw als het vlot trekken van de woningbouw. 

    Lees minder

    Bezoek de woningen!

    Laat je inspireren tijdens een bezoek aan de 7 innovatieve, conceptuele en toekomstbestendige woningen die op het straatje tentoongesteld staan! Ervaar de woningen van binnen en van buiten en ga met de leveranciers in gesprek.

    Op het straatje staan de volgende woningen tentoongesteld:

    • Houten woning voor kleine gezinnen (Heijmans TWO): Heijmans TWO is een kant-en-klare vrijstaande woning van 61 m2 met twee slaapkamers. Ideaal voor één- en tweepersoonshuishoudens of klein gezin. De permanente woning is direct woonklaar met badkamer, keuken en installaties. Een terras of kleine tuin zorgt voor extra wooncomfort en een aantrekkelijke leefomgeving.
    • De duurzame, betaalbare en complete woning voor 1- en 2-persoonshuishoudens (Barli Base DUO): Met twee bouwlagen, een slimme compacte indeling en de mogelijkheid om twee slaapkamers op de verdieping te realiseren, is Barli Base DUO een volwaardige woning voor 1- en 2-persoonshuishoudens. De woning bestaat uit twee gestapelde modules, die volledig in de fabriek worden gebouwd – inclusief techniek en installaties – en in korte tijd op locatie gerealiseerd, keurig volgens permanent Bouwbesluit.
    • Compacte rug-aan-rug woning met 3 woonlagen (Startblock Roots): Ideale woning voor één- en tweepersoonshuishoudens met verschillende dakvormen. Uniek aan deze woningen is dat deze volledig verplaatst kunnen worden in slechts één hijsbeweging. Hierdoor zijn de woningen zeer flexibel in te passen op iedere locatie zonder in te leveren op kwaliteit en duurzaamheid.
    • Betaalbaar appartement met een businesscase van 15 jaar (Gapph Modular): Deze woning is speciaal ontwikkeld voor urgente en betaalbare woningbouw. Deze woning laat zien dat een businesscase voor 15 jaar haalbaar is en dat een variatie hierop ook als permanente woning gebruikt kan worden. Gapph Modular is uniek in het aanbod van zowel realisatie als exploitatie in sociaal en middensegment. 
    • Modulaire optopwoning die bovenop bestaande bebouwing gerealiseerd kan worden (Van Dillen): Deze woning die boven het maaiveld tentoon wordt gesteld, laat zien hoe een optop woning er in de praktijk uit ziet en hoe dat werkt. De woningen worden in provincie Gelderland ontwikkeld en kunnen in heel het land gebruikt worden op platte daken om de bestaande voorraad beter te benutten.
    • Ontwerp paviljoen voor modulaire woningen op maat (RxDomi van Minitopia): Vanuit basis units van 10m2 kan eindeloos gevarieerd worden tot de woning naar eigen wens is ontworpen. De woningen zijn met 90% biobased materiaal gebouwd die bijdragen aan een gezond binnenklimaat doordat deze materialen anders omgaan met warmte en koeling. Van knusse tiny house tot duurzame gezinswoning is mogelijk.
    • Slimme, modulaire, stapelbare en duurzame woonoplossing (Flexlivings)

      De woning kan eenvoudig worden verplaatst en aangepast naar behoefte. Door gebruik te maken van materialen zoals CLT-hout en gerecycled staal, wordt de milieu-impact verlaagd. 65% van de woning bestaat uit biobased materialen. De woning heeft een levensduur van minimaal 25 jaar en kan overal in Nederland geplaatst én gestapeld worden.

    PG-logo-zw-1500x535px

    De Gelderse woonmaand is een initiatief van provincie Gelderland. In opdracht van de provincie organiseert TwynstraGudde een maand lang activiteiten in samenwerking met partijen als de WUR, Gemeente Wageningen, Aedes, VNG, Platform31, Expertteam woningbouw van RVO, Modulair Nederland, Netwerk Conceptueel Bouwen, bouwers, gemeenten en corporaties.