TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Opleiden Training Projectmanagement

  Tijdens deze training wisselen we de theorie af met praktische oefeningen: je wordt in staat gesteld de theorie te vertalen naar je eigen project. In de TwynstraGudde aanpak van projecten staat pragmatisme en situationeel handelen voorop.

  Na afloop ben je bekend met de algemene begrippen van het managen van een project:

  • De drie rollen die in een project vervuld moeten worden.
  • Het formuleren van de te bereiken doelen (en weten wie verantwoordelijk is).
  • Het belang van sturen op het resultaat van een project.
  • De vier processen in een project: methode, organisatie, interactie en omgeving.
  • Het spanningsveld tussen staande en projectorganisatie.

  In het kort

  Datum

  24 en 25 juni 2024

  Duur van de opleiding

  2 dagen van 09.00-17.00 uur

  Prijs

  € 1.695,- excl. btw

  Doelgroep

  Projectleiders die vaardiger willen worden in het managen van hun projecten

  Locatie

  Hotel Ernst Sillem Hoeve, Den Dolder
  Routebeschrijving

  Inschrijven

  Je krijgt inzicht in wat een project onderscheidt van andere manieren van werken en wanneer het inzetten van projectmatig werken wel en niet zinvol is. Wij gaan in op de vormgeving van de organisatie van het project en op de relaties en samenwerking met de omgeving. In de training wisselen we de theorie af met praktische oefeningen: deelnemers worden in staat gesteld de aangeboden theorie te vertalen naar hun eigen project.

  Bij de TwynstraGudde aanpak van projecten staan pragmatisme en situationeel handelen voorop (in plaats van een overdaad aan procedures en complexe processtappen). Steeds word je uitgedaagd na te denken over wat je zelf kunt en wilt met de aangeboden theorie. Situationeel handelen is een succesfactor voor de projectleider. Tijdens deze training komt ook het Project Canvas aan bod, een handige tool die je gaat helpen bij de start van je project.

  Na de training ben je beter in staat om:

  • Te beoordelen of een opdracht geschikt is om als project aan te pakken.
  • Een resultaatomschrijving op te stellen.
  • Een inventarisatie van werkzaamheden te maken en zo nodig deze te faseren.
  • De projectbeheersing in te richten (voor tijd, geld, kwaliteit, informatie en organisatie)
  • Een (integraal) projectplan samen te stellen.
  • De projectorganisatie goed in te richten.
  • Een beknopte omgevingsanalyse te maken.
  • Beter leiding te geven aan teamleden en opdrachtgever.

  Doelgroep

  Deze training is in eerste instantie bedoeld voor mensen die een sturende rol hebben als (deel)projectleider. Mensen die vaardiger willen worden in het managen van hun project en die meer inzicht willen krijgen in wanneer projectmatig werken wel en niet helpt bij het realiseren van hun opgaven. In de training leren de deelnemers van de adviseur/trainer én van elkaar aan de hand van verschillende inleidingen, praktijksituaties en oefeningen.

  Kosten

  De kosten voor deelname bedragen € 1.695,- (exclusief btw) per deelnemer. Dit bedrag is inclusief het trainingsmateriaal, het boek 'Project Canvas' en catering gedurende beide dagen. Onze training is zonder overnachtingen. Het gaat om twee losse dagen van 09.00-17.00 uur. Als je wilt (voor)overnachten, dan vragen wij je de hotelreservering(en) voor eigen rekening te nemen. 

  Annuleringsvoorwaarden

  In het belang van de training en voor een goede samenstelling van de groep is het voor ons belangrijk om te weten hoeveel en welke personen gaan deelnemen. Vanuit één organisatie kunnen maximaal twee deelnemers tegelijkertijd deelnemen. Dit komt de kwaliteit van de training ten goede. Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, dan kun je een vervanger laten deelnemen. Indien je wilt annuleren dan dien je dit uiterlijk 1 maand voor aanvang door te geven via opleidingen@tg.nl. Bij een niet tijdige afmelding zijn wij genoodzaakt de prijs van de training geheel in rekening te brengen. 

  Meer weten over deze training?

  Alle mensen

  Meer weten over deze training?

  Alle mensen