TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Whitepaper Keuzestress in assetmanagement

  Beheerorganisaties staan voor enorme uitdagingen. Assetmanagement is een complex en allesomvattend speelveld geworden. Dit zorgt ervoor dat de beheerders van de fysieke leefomgeving keuzestress hebben. Zij moeten nu kiezen tussen de erfenissen uit het verleden, de opgaven van het nu en de uitdagingen van de toekomst. Hoe gaan ze hier goed mee om? In een whitepaper gaan wij in op de taaie problemen en lastige keuzes waar de beheerders van de fysieke leefomgeving voor staan, tonen wij de benodigde gedrags- en rolverandering en geven we inzicht in de instrumenten die hierbij ingezet kunnen worden. Je kunt dit whitepaper hieronder downloaden.

  Toegevoegd door Ricardo van Breemen op 24 januari 2022

  In Nederland hebben we te maken met een grote vervangings- en renovatieopgave waar vaak geen of niet voldoende budget voor is vrijgemaakt en waar bijna alle capaciteit en energie vanuit beheerorganisaties naar toe gaat. Daarbij krijgen we te maken met steeds meer extremen, denk aan calamiteiten ten gevolge van klimaatverandering. Ook stelt de verduurzamingsopgave nieuwe en strengere eisen aan de manier waarop het beheer van de fysieke leefomgeving wordt uitgevoerd. Er wordt verwacht dat de omgeving meer betrokken wordt bij het oplossen van de problemen in de fysieke leefomgeving, een partij kan problemen niet meer alleen oplossen.

  Grensverleggend assetmanagement

  Assetmanagement is een vakgebied dat vraagt om een grensverleggende en doordachte langetermijnvisie, om samenwerking, nieuw leiderschap en duidelijke regie. Dat is nogal wat. De grote vraag is: hoe zorg je ervoor dat je al die veranderingen voorblijft en je beheerorganisatie hier goed op inricht? En ook op zo’n manier dat je voldoet aan de steeds scherper wordende ambities, eisen en wettelijke verplichtingen?

  In een blogreeks, die eerder is verschenen op de website en de social mediaplatforms van TwynstraGudde, zijn wij ingegaan op deze taaie problemen en lastige keuzes waar de beheerders van de fysieke leefomgeving voor staan. We hebben de benodigde gedrags- en rolverandering getoond en inzicht gegeven in de instrumenten die hierbij ingezet kunnen worden. Deze blogs hebben wij gebundeld in een whitepaper, dat je hieronder kunt downloaden.

  New call-to-action

  Podcastserie

  In een vierdelige podcastserie staan we ook stil bij de keuzestress die wordt ervaren door assetmanagers in hun dagelijkse werk. En welke zakelijke en persoonlijke dilemma’s dit met zich meebrengt. Hoe gaan ze om met urgente onderhoudsopgaven? Hoe stellen ze prioriteiten? En hoe gaan ze om met of voorkomen ze calamiteiten? Frank van Es, directeur van TwynstraGudde en ervaren adviseur als het gaat om assetmanagement, gaat in deze podcastreeks in gesprek met verschillende professionals over de keuzes waarmee zij geconfronteerd worden en hoe ze hiermee om gaan.

  Wil je geen nieuwe afleveringen van deze podcastserie missen? Abonneer je hier dan op via de bekende podcast platforms zoals Spotify.

  Heb jij een specifiek probleem of sta je voor een lastige keuze en wil je deze graag verkennen om zo de benodigde gedrags- en rolverandering beter te kunnen duiden? We gaan hierover graag vrijblijvend met je in gesprek. Neem hiervoor contact op met Ricardo van Bremen (rvb@tg.nl).

   

  Hou mij op de hoogte

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen