Webinar Duurzaam & klimaatbestendig asset management

Tijdens dit webinar hebben de deelnemers handvatten gekregen om duurzaamheid en klimaatbestendigheid in asset-intensieve organisaties te borgen. Bekijk hieronder de opname van dit webinar.

Toegevoegd door Joost Meijer op 10 juni 2021

De wal lijkt het schip te moeten keren wanneer het gaat over het managen van fysieke assets in tijden van klimaatverandering. De gevolgen van uitstoot en afval voor mens en milieu, zoals extreem droog, nat of heet weer of de stikstofcrisis zijn niet meer te ontkennen. Een steeds luidere roep om afdwingbaar klimaatbeleid klinkt en vraagt nu om strategische keuzes in het beheer van infrastructuur en de gebouwde omgeving. Niet onterecht wordt vaak gesproken over ‘een transitie’, maar hoe maak je dit concreet en wat betekent dit voor jouw organisatie?

Tijdens het webinar hebben we onze aanpak, die we ontwikkelen voor duurzaam & klimaatbestendig asset management besproken. We hebben deze verduidelijkt door middel van eigen casuïstiek. Op basis van de praktijkervaring van de deelnemers en door in gesprek te gaan met collega’s van beheerorganisaties hebben we deze aanpak samen verder kunnen doorontwikkelen. De deelnemers hebben ook praktische handvatten gekregen om aan de slag te gaan met hun duurzaamheidsbeleid.

Webinar bekijken

Benieuwd naar dit webinar? Je kunt deze hieronder terugkijken.

Meer weten?

Wil je een keer van gedachten wisselen over hoe je duurzaam en klimaatbestendig asset management het beste in jouw organisatie kunt implementeren? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen op korte termijn contact met je op.

Ja, ik ben geïnteresseerd

Neem contact op met

Alle mensen

Neem contact op met

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.