Online evenement Wat bedoelen we met een integrale aanpak in het landelijk gebied?

De zoektocht naar samenhang in de transitie van het landelijk gebied is nog maar net begonnen. Een integrale aanpak is de sleutel tot transitie van het landelijk gebied. Maar een integrale aanpak is complex. Het vergt tijd, visie en empathie. En een transitie kan enkel plaatsvinden als álle systeempartijen meedoen, van de agrariër tot de consument, van de overheid tot de supermarkt.

Toegevoegd door Michiel Cappendijk op 23 januari 2023

Op donderdag 19 januari vond het studiowebinar ‘Zoeken naar samenhang bij de transitie van landelijk Nederland’ plaats georganiseerd door vakblad ROm en TwynstraGudde. ROm-hoofdredacteur Marcel Bayer is in gesprek gegaan met André Schaminée. Hij is partner en hoofd social design bij TwynstraGudde. Hij is met zijn team betrokken bij verschillende gebiedsprocessen en deelt zijn belangrijkste lessen en praktische tips over het werken aan transities. 

Projectportfolio Ruimte, Wonen en EconomieWil je meer weten of TwynstraGudde iets voor jouw kan betekenen bij gebiedsprocessen, download onze projectportfolio over projecten waar wij eerder succesvol zijn geweest en neem zo nodig vrijblijvend contact op.  

Na de lezing was er de mogelijkheid om digitaal te participeren bij een dialoog met André en Michiel Cappendijk, adviseur Ruimte, Wonen en Economie. 

Werken aan transities - Tien vuistregels voor een effectieve aanpak

André presenteerde zijn nieuwste essay over het werken aan transities. Aan de hand van 10 vuistregels neemt hij de lezer mee in een nieuwe benadering voor het werken aan transities en daagt hij je uit er mee te oefenen.

Download Essay

 

 

Neem contact op met

Alle mensen

Neem contact op met

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.