TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Online evenement Wat bedoelen we met een integrale aanpak in het landelijk gebied?

  De zoektocht naar samenhang in de transitie van het landelijk gebied is nog maar net begonnen. Een integrale aanpak is de sleutel tot transitie van het landelijk gebied. Maar een integrale aanpak is complex. Het vergt tijd, visie en empathie. En een transitie kan enkel plaatsvinden als álle systeempartijen meedoen, van de agrariër tot de consument, van de overheid tot de supermarkt.

  Toegevoegd door Michiel Cappendijk op 23 januari 2023

  Op donderdag 19 januari vond het studiowebinar ‘Zoeken naar samenhang bij de transitie van landelijk Nederland’ plaats georganiseerd door vakblad ROm en TwynstraGudde. ROm-hoofdredacteur Marcel Bayer is in gesprek gegaan met André Schaminée. Hij is partner en hoofd social design bij TwynstraGudde. Hij is met zijn team betrokken bij verschillende gebiedsprocessen en deelt zijn belangrijkste lessen en praktische tips over het werken aan transities. 

  Projectportfolio Ruimte, Wonen en EconomieWil je meer weten of TwynstraGudde iets voor jouw kan betekenen bij gebiedsprocessen, download onze projectportfolio over projecten waar wij eerder succesvol zijn geweest en neem zo nodig vrijblijvend contact op.  

  Na de lezing was er de mogelijkheid om digitaal te participeren bij een dialoog met André en Michiel Cappendijk, adviseur Ruimte, Wonen en Economie. 

  Werken aan transities - Tien vuistregels voor een effectieve aanpak

  André presenteerde zijn nieuwste essay over het werken aan transities. Aan de hand van 10 vuistregels neemt hij de lezer mee in een nieuwe benadering voor het werken aan transities en daagt hij je uit er mee te oefenen.

  Download Essay

   

   

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen