TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Nieuws TwynstraGudde lanceert Managers van Morgen!

  TwynstraGudde lanceert een meerjarig ontwikkel- en opleidingsprogramma voor aankomend managementtalenten die hoogwaardige capaciteitsvragen gaan invullen. Deze talenten ontwikkelen zich in een aantal jaren naar het niveau van een ervaren medior of senior manager en –leidinggevende.

  Toegevoegd door Hans Verheijde op 23 december 2022

  Managers van Morgen richten zich op interim-managementrollen (lijn-, project- en programmamanagement). We  brengen nieuw leiderschap en de kennis en kunde vanuit de kerncompetenties van TwynstraGudde naar maatschappelijke organisaties en dragen zo bij aan maatschappelijke transities. Gestut door een hoogstaand managementontwikkel-/ opleidingstraject creëren we onze Managers van Morgen.

  TwynstraGudde lanceert Managers van Morgen!

  Er zijn momenteel twee vacatures: voor de zorg en het onderwijs. Interesse? Klik hier voor de vacatures!

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen