TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Test Persoonlijke voorkeur voor managen

  Heb jij een beeld van wat je precies doet als manager? Wil je weten wat je belangrijk vindt en wat jouw voorkeur heeft? Doe dan de online Managen voorkeur test. Ontdek welke activiteiten je nooit of juist heel vaak inzet. En waar jouw voorkeur ligt. Dat helpt met het organiseren van het werk. Want jouw voorkeur kleurt hoe je daar tegen aankijkt. En geeft houvast in het ontwikkelen van jouw manier van managen.

  Toegevoegd door Britta Gielen op 24 juni 2020

  Na het invullen van de test ontvang je een persoonlijk profiel. Bij het beschrijven van de activiteiten die horen bij het managen, is gekeken naar het element dat de essentie van het handelen van de manager weergeeft. Bij de hoofdindeling wordt gesproken over de “oriëntatie” . Daarmee wordt benadrukt dat het gaat om een “gerichtheid van de acties” als intentie en oogmerk. Het geeft weer waar in het handelen de nadruk op ligt.

  persoonlijke voorkeur voor managen

  Er is daarbij sprake van een vierdeling, namelijk:

  Actieoriëntatie Gericht op zelf een activiteit uitvoeren om een resultaat of prestatie te realiseren.
  Inhoudelijke oriëntatie Gericht op het primaire voortbrengingsproces, de inhoud van het proces, de dienst zelf. Inhoud van het werk staat centraal.
  Interactieoriëntatie Gericht op het samen werken met anderen. Focus op uitwisseling en in contact zijn met anderen.
  Machtoriëntatie Gericht op het beïnvloeden van anderen, vanuit machtsbronnen, persoonsmacht en positiemacht.

  Dit profiel laat jouw voorkeur zien van managen. Hoe scoor jij op de vier onderdelen die horen bij managen? Daarbij staat niet zozeer de plek van de manager of het zelfsturende team centraal, maar gaat het om het werk wat bij managen hoort. Het geeft een beeld wat jij daarin belangrijk vindt en wat jouw voorkeur is. En dat helpt met het organiseren van het werk. Want jouw voorkeur kleurt hoe je daar tegen aankijkt. En geeft ook houvast in het ontwikkelen van jouw manier van managen.

  Doe de test

  Deze test is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek naar het handelen van managers (Martijn Jansen, 2018).

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen