TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Blog Persoonlijk leiderschap ontwikkelen: On Purpose helpt je verder

  Wil je een stevige impuls geven aan je persoonlijke ontwikkeling en je eigen leiderschap? Een hardnekkig patroon doorbreken, nadenken over ‘wie je bent’ of meer leren werken vanuit je intuïtie of een innerlijke rust? Of zoek je naar meer bezieling in je werk en je persoonlijk leven? Of ken je iemand die hiernaar op zoek is? Kom dan een middag kennismaken met het leiderschapsprogramma ‘On Purpose’.

  Toegevoegd door Hans Frints op 16 september 2020

  In de wereld van nu staan we voor flinke uitdagingen, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid, het onderwijs en de zorg. Uitdagingen, die vragen om een heldere visie én leiderschap. Want hoe kun je als samenleving deze uitdagingen aangaan zonder sterke en bezielde leiders?

  Tijdens het leiderschapsprogramma On Purpose gaan we op zoek naar jouw bezieling. Dorine en Hans – de vaste begeleiders van On Purpose – nemen de tijd om samen met jou te onderzoeken wat jou ten diepste drijft. Je leert hoe je dit kunt omzetten naar meer effectiviteit en doelgerichtheid, zowel in je werk als in je privéleven. Samen gaan we aan de slag met vragen als: Wie ben je? Waar sta je voor? Wat wil je voor anderen en de wereld om je heen betekenen? Waar kom dit het best tot zijn recht? En vooral ook: hoe kun je dit waarmaken?

  Persoonlijk leiderschap ontwikkelen

  Het programma is gericht op ervaren leiders of senior professionals met een stevige positie in hun organisatie. Bijvoorbeeld een manager, die wil werken aan zijn zichtbaarheid en beter wil anticiperen op de grote vraagstukken waar zijn organisatie voor staat. Of een leidinggevende die juist meer verantwoordelijkheden op zich wil nemen, maar zich afvraagt of dat écht de juiste stap is en hoe hij of zij dat zou kunnen bereiken. Of een ervaren professional, die meer vanuit verbinding wil werken. Het traject richt zich dus op persoonlijke ontwikkelingsvraagstukken, loopbaanvragen en het verstevigen van leiderschap in organisaties.

  Lees meer over On Purpose.

  'On Purpose is voor mij het meest nuttige ontwikkelingstraject dat ik heb gevolgd. Het is voor de komende jaren van onschatbare waarde en geeft al direct veel rust en tegelijkertijd energie. Het was een life-changing experience.'
  Een deelnemer van vorig jaar

  Kom kennismaken: On Purpose in een middag

  Ben je benieuwd of dit programma jou kan helpen in de ontwikkeling van je persoonlijk leiderschap? Of vraag je je af of dit programma iets is voor jouw managers? Kom dan kennismaken op 2 of 13 oktober a.s. in Amersfoort, Oliemolenhof 14a. We starten om 14.30 uur.

  Dorine en Hans nemen je mee in de flow van het programma, de achterliggende filosofie en de inhoud. We delen enkele interessante concepten en uiteraard gaan we ook samen aan de slag. Door je enkele passende oefeningen te geven, kun je zelf ervaren wat het programma inhoudt. Zo neem je uit deze dag ook zelf iets mee over je eigen persoonlijke leiderschap.

  Het doel van deze middag:

  • Kennismaking met het leiderschapsprogramma On Purpose en met de begeleiders, Dorine en Hans.
  • Onderzoeken of het programma past bij jou of bij jouw managers en leidinggevenden door het krijgen van feedback, suggesties en ondersteuning.

  Per middag is er plek voor maximaal 5 personen. Deelnemen is gratis en geheel vrijblijvend. Geef je hieronder op voor één van de data en/of download de brochure voor meer informatie over On Purpose.

  Download de brochure.

  ‘On Purpose heeft mij gespiegeld en me echt aan het werk gezet om de barrières die ik zelf in stand hield te doorbreken en zo mijn leiderschap naar een volgend niveau te tillen.’
  Een deelnemer van vorig jaar

  Ja, ik wil graag kennismaken

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen