Blog Persoonlijk leiderschap ontwikkelen: On Purpose helpt je verder

Wil je een stevige impuls geven aan je persoonlijke ontwikkeling en je eigen leiderschap? Een hardnekkig patroon doorbreken, nadenken over ‘wie je bent’ of meer leren werken vanuit je intuïtie of een innerlijke rust? Of zoek je naar meer bezieling in je werk en je persoonlijk leven? Of ken je iemand die hiernaar op zoek is? Kom dan een middag kennismaken met het leiderschapsprogramma ‘On Purpose’.

Toegevoegd door Hans Frints op 16 september 2020

In de wereld van nu staan we voor flinke uitdagingen, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid, het onderwijs en de zorg. Uitdagingen, die vragen om een heldere visie én leiderschap. Want hoe kun je als samenleving deze uitdagingen aangaan zonder sterke en bezielde leiders?

Tijdens het leiderschapsprogramma On Purpose gaan we op zoek naar jouw bezieling. Dorine en Hans – de vaste begeleiders van On Purpose – nemen de tijd om samen met jou te onderzoeken wat jou ten diepste drijft. Je leert hoe je dit kunt omzetten naar meer effectiviteit en doelgerichtheid, zowel in je werk als in je privéleven. Samen gaan we aan de slag met vragen als: Wie ben je? Waar sta je voor? Wat wil je voor anderen en de wereld om je heen betekenen? Waar kom dit het best tot zijn recht? En vooral ook: hoe kun je dit waarmaken?

Persoonlijk leiderschap ontwikkelen

Het programma is gericht op ervaren leiders of senior professionals met een stevige positie in hun organisatie. Bijvoorbeeld een manager, die wil werken aan zijn zichtbaarheid en beter wil anticiperen op de grote vraagstukken waar zijn organisatie voor staat. Of een leidinggevende die juist meer verantwoordelijkheden op zich wil nemen, maar zich afvraagt of dat écht de juiste stap is en hoe hij of zij dat zou kunnen bereiken. Of een ervaren professional, die meer vanuit verbinding wil werken. Het traject richt zich dus op persoonlijke ontwikkelingsvraagstukken, loopbaanvragen en het verstevigen van leiderschap in organisaties.

Lees meer over On Purpose.

'On Purpose is voor mij het meest nuttige ontwikkelingstraject dat ik heb gevolgd. Het is voor de komende jaren van onschatbare waarde en geeft al direct veel rust en tegelijkertijd energie. Het was een life-changing experience.'
Een deelnemer van vorig jaar

Kom kennismaken: On Purpose in een middag

Ben je benieuwd of dit programma jou kan helpen in de ontwikkeling van je persoonlijk leiderschap? Of vraag je je af of dit programma iets is voor jouw managers? Kom dan kennismaken op 2 of 13 oktober a.s. in Amersfoort, Oliemolenhof 14a. We starten om 14.30 uur.

Dorine en Hans nemen je mee in de flow van het programma, de achterliggende filosofie en de inhoud. We delen enkele interessante concepten en uiteraard gaan we ook samen aan de slag. Door je enkele passende oefeningen te geven, kun je zelf ervaren wat het programma inhoudt. Zo neem je uit deze dag ook zelf iets mee over je eigen persoonlijke leiderschap.

Het doel van deze middag:

  • Kennismaking met het leiderschapsprogramma On Purpose en met de begeleiders, Dorine en Hans.
  • Onderzoeken of het programma past bij jou of bij jouw managers en leidinggevenden door het krijgen van feedback, suggesties en ondersteuning.

Per middag is er plek voor maximaal 5 personen. Deelnemen is gratis en geheel vrijblijvend. Geef je hieronder op voor één van de data en/of download de brochure voor meer informatie over On Purpose.

Download de brochure.

‘On Purpose heeft mij gespiegeld en me echt aan het werk gezet om de barrières die ik zelf in stand hield te doorbreken en zo mijn leiderschap naar een volgend niveau te tillen.’
Een deelnemer van vorig jaar

Ja, ik wil graag kennismaken

Neem contact op met

Alle mensen

Neem contact op met

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.