TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Nieuws Nieuw opleidingsprogramma HWBP geopend voor inschrijving

  Het nieuwe opleidingsprogramma van het Hoogwaterbeschermingsprogramma (HWBP) is vanaf 10 juni 2024 geopend voor inschrijvingen. Alle medewerkers van waterschappen die werken aan HWBP-projecten (dijkwerkers) kunnen zich aanmelden voor diverse cursussen die vanaf september van start gaan. Het programma, dat loopt van 2024 tot 2028, is in opdracht van het HWBP ontwikkeld door TwynstraGudde en Wateropleidingen. Het biedt een scala aan cursussen, ontwikkelprogramma’s en mogelijkheden voor continu leren en teamcursussen op maat.

  Toegevoegd door Tim van Dijck op 10 juni 2024

  De inhoud van het programma is mede bepaald door input van dijkwerkers zelf, om te zorgen dat het aansluit bij hun behoeften. Hun input heeft geleid tot een lijst met prioriteiten voor nieuwe en vernieuwde opleidingen, waaronder e-learning modules en trainingen op het gebied van leiderschap, projectmanagement en omgevingsmanagement.

  Beeld nieuwsbericht start opleidingsprogramma HWBP

  In september starten de volgende titels:

  • E-learning module Introductie op het HWBP
  • Training Coachend leiderschap
  • Tweedaagse cursus Projectmanagement en IPM
  • Tweedaagse cursus Beheersen van projecten

  In oktober starten deze titels:

  • Tweedaagse cursus Omgevingsmanagement
  • Eendaagse cursus Veiligheid in HWBP projecten    
  • Ontwikkelprogramma voor medioren
  • Eendaagse cursus Contractstrategie – hoe kies je?    
  • Tweedaagse cursus Strategisch Omgevingsmanagement (SOM) en participatie

  En, tot slot, starten in november onderstaande titels:

  • Masterclass Opdrachtgeverschap
  • Tweedaagse cursus Omgaan met conflicten en weerstand
  • Masterclass Samenwerken in 2 fasen contracten
  • Tweedaagse cursus Technisch management in projecten
  • Training Adviesvaardigheden in projecten

  Meer informatie over deze cursussen staat op het leerportaal van het HWBP. Hier kan iedere dijkwerker zich ook inschrijven.

  Breed aanbod

  Het opleidingsprogramma biedt een breed scala aan opties voor alle dijkwerkers. Het is toegespitst op verschillende vakgebieden, zoals HWBP en algemene kennis, projectmanagement, projectbeheersing, omgevingsmanagement, techniek en contractmanagement. Er is voor iedereen iets te vinden: of je nu net wilt kennismaken met een bepaald onderwerp, je wilt specialiseren binnen een vakgebied of verdieping zoekt als ervaren dijkwerker. Voor senior medewerkers zijn er Masterclasses beschikbaar over relevante onderwerpen. Daarnaast is er aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling. Naast individuele opleidingen worden ook maatwerkinterventies voor teams aangeboden. 

  Overzicht Opleidingsprogramma HWBP 2024 (002)

  STIPT: Samen Sterk

  Onder de naam STIPT hebben Wateropleidingen en TwynstraGudde hun krachten gebundeld om samen met alle betrokken partijen een hoogwaardig opleidingsprogramma te ontwikkelen en uit te voeren dat voldoet aan de behoeften van het HWBP.

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen