PGM Open Event Het nieuwe samenwerken in programma's

Op 13 september vond het 10e PGM Open Event plaats. Het thema was 'Het nieuwe samenwerken in programma's'. Ruim 300 deelnemers hebben genoten van de vele workshops en veel van elkaar geleerd. TwynstraGudde is partner in PGM Open, samen met Jo Bos & Co, Good Work Company, Novaim en Royal HaskoningDHV.

Toegevoegd door Helmuth Stoop op 27 september 2022

In 24 workshops zijn allerlei perspectieven op samenwerking in programma’s gedeeld. Michel Thiry en Marco Pastors verzorgden inspirerende keynotes.

Hieronder een impressie van de dag.

De foto's van het event en de presentaties van een aantal van de sprekers kun je terugkijken en -lezen op de website van PGM Open. Het netwerk van PGM Open bestaat inmiddels uit circa 6.000 mensen die een rol in en rond programma’s vervullen. Met PGM Open werken we al 10 jaar aan onze ambitie om programmamanagement in Nederland verder te professionaliseren en te positioneren als vak apart. Samen met professionals uit de praktijk willen we werken aan ontwikkeling van mensen, organisaties en vak. 

Zet alvast 26 september 2023 in je agenda voor het PGM Open Event 2023.

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van PGM Open én daarmee up-to-date blijven op het vakgebied van programmamanagement, schrijf je dan via de website in voor de nieuwsbrief. 

Neem contact op met

Alle mensen

Neem contact op met

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.