TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  PGM Open Event Het nieuwe samenwerken in programma's

  Op 13 september vond het 10e PGM Open Event plaats. Het thema was 'Het nieuwe samenwerken in programma's'. Ruim 300 deelnemers hebben genoten van de vele workshops en veel van elkaar geleerd. TwynstraGudde is partner in PGM Open, samen met Jo Bos & Co, Good Work Company, Novaim en Royal HaskoningDHV.

  Toegevoegd door Helmuth Stoop op 27 september 2022

  In 24 workshops zijn allerlei perspectieven op samenwerking in programma’s gedeeld. Michel Thiry en Marco Pastors verzorgden inspirerende keynotes.

  Hieronder een impressie van de dag.

  De foto's van het event en de presentaties van een aantal van de sprekers kun je terugkijken en -lezen op de website van PGM Open. Het netwerk van PGM Open bestaat inmiddels uit circa 6.000 mensen die een rol in en rond programma’s vervullen. Met PGM Open werken we al 10 jaar aan onze ambitie om programmamanagement in Nederland verder te professionaliseren en te positioneren als vak apart. Samen met professionals uit de praktijk willen we werken aan ontwikkeling van mensen, organisaties en vak. 

  Zet alvast 26 september 2023 in je agenda voor het PGM Open Event 2023.

  Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van PGM Open én daarmee up-to-date blijven op het vakgebied van programmamanagement, schrijf je dan via de website in voor de nieuwsbrief. 

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen