TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

    Waar wij aan werken

    Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

    Wie we zijn

    Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

    ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

    Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

    Recente vacatures

    Executive search

    Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

    Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

    Solliciteer nu
    Aanbesteden en contracteren

    Jurist

    Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

    Solliciteer nu

    De energietransitie waar iedereen aan mee wíl doen: het kan!

    Om de energietransitie in Nederland te realiseren worden er op allerlei verschillende schaalniveaus keuzes gemaakt: van Den Haag tot aan jouw keuken. Sommige van die keuzes worden snel gemaakt, andere duren langer en hebben invloed op hoe je leeft, hoe de wijk er uitziet en hoeveel CO2 we in de toekomst uitstoten. 

    Toegevoegd door Zenzi Pluut op 16 november 2018

    Het is complex, want al die niveaus haken op elkaar in. Dat betekent samenwerken, agenda’s en plannen afstemmen: overheden, energiebedrijven, netbeheerders, woningbouwcorporaties, ondernemers, installateurs, en natuurlijk: de bewoners, met al hun dromen, verlangens, hobby’s en eigenschappen.

    Wij geloven in een start bij de bewoners en hun belevingswereld. Juist deze groep kan een belangrijke rol spelen bij de energietransitie, en juist deze groep is vaak niet betrokken of niet geïnteresseerd in de energietransitie. Toch zijn bewoners onmisbaar als je wilt samenwerken aan een gemeenschappelijke toekomst. Door te denken en werken vanuit de beleving van de mensen om wie het uiteindelijk draait kunnen we tot zowel verrassend als kansrijk perspectief komen op de energietransitie. We ontwerpen nieuw perspectief dat helpt om al die partijen samen te laten werken aan een gemeenschappelijke toekomst.

    Nieuw perspectief op de energietransitie

    In augustus doken we met 15 probleemeigenaren in de opgave voor een mensgerichte inclusieve energietransitie. Vanuit onze ontwerpaanpak namen we hen mee naar de mensen in de wijken, en ontwierpen we nieuw perspectief op de energietransitie. Vandaag, op de Dag van de Lokale Democratie, spreken we samen met de gemeente Amersfoort over het betrekken van burgers in de energietransitie. Wij geloven dat het kan: een energietransitie waar bewoners actief aan bijdragen.

    Jouw perspectief

    Wil je weten wat deze ontwerpaanpak voor jouw energietransitie betekent? Download hieronder dan ons artikel dat wij hebben geschreven naar aanleiding van de ontwerpsessie.

    Heb je de ontwerpsessie gemist, en wil je zelf werken aan nieuw perspectief op een mensgerichte energietransitie? Neem dan contact met ons op!  

    Neem contact op met

    Alle mensen

    Neem contact op met

    Alle mensen