TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Aanpak Innovatie interventieplan

  Je merkt dat je langzamer innoveert dan concurrenten, dat er geen veilige plek is voor nieuwe ideeën om op te groeien in je bedrijf, dat je geen grip hebt op je portfolio of dat er weinig aandacht is voor het ontwikkelen van de juiste skills voor innovatie. 

  Ontwerp en realiseer in 4-6 weken de juiste interventies om innovatie te laten slagen binnen je bedrijf. Met onze methode voor innovatie interventie werken we op een gestructureerde manier razendsnel aan een oplossing op maat. Met aandacht voor wat de verandering betekent voor je mensen en je bedrijf.

  innovatie interventieplan

  Dit levert het op...

  • Oplossing: omdat we interventies op maat ontwikkelen en implementeren in je bedrijf die naadloos aansluit op je uitdaging voor innovatie.

  • Validatie: omdat we tijdens het ontwikkelen van interventies belangrijke aannames toetsen om te borgen dat het resultaat wordt bereikt.
  • Snelheid: omdat we in korte iteraties aan het resultaat werken en risico's snel minimaliseren door continu feedback te verwerken.

  • Innovatie: omdat we zorgen voor een duurzame oplossing waardoor je weer succesvol gaat innoveren en nieuwe groei creëren.

  Zo werkt het...

  humanex-website-tg-innovatieinterventieplan

  Innovatie interventieplannen waar we trots op zijn...

  • Hoe zorgen we dat nieuwe producten en diensten onze business en klanten bereiken?
   Samen met Strukton Worksphere onderzochten we waarom innovaties de business en klanten niet bereiken en verbeteren we de structuur en cultuur voor new business development.
  • Hoe versnellen we de impact van innovaties en versterken we onze new business competentie?
   Samen met een agro-industrieel concern verbeteren we de structuur en cultuur voor innovatie en ontwerpen we een new business manual als houvast voor nieuwe initiatieven.

  Aan de slag met een innovatie interventieplan?

  Alle mensen

  Aan de slag met een innovatie interventieplan?

  Alle mensen