TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  One Planet Ontwikkeling Business Garden One Planet

  One Planet transformeert een leegstaand kantoorgebouw tegenover Amersfoort CS tot de duurzaamste en meest inspirerende groene werkplek van Nederland.

  TwynstraGudde coacht de organisatie bij het inrichten en organiseren van het project.

  One Planet

  One Planet Foundation is een katalysator en kraamkamer voor duurzaamheid. Zij creëert projecten die mensen in staat stellen om duurzamer te leven, te werken en te spelen binnen ieders toegestane mondiale voetafdruk. Vanaf 2014 werkt One Planet aan de ontwikkeling van de Business Garden in een bestaand kantoorgebouw aan het Stationsplein in Amersfoort. Hier is plaats voor een gevarieerde gemeenschap van bedrijven, mkb’ers en zzp’ers die werken aan innovatie en People-Planet-Profitprojecten. Bezoekers zijn welkom voor een fair trade koffie, biologische salade van de streekmarkt, informatie over duurzaamheid en sociale ondernemerschap.

  Business Garden

  De Business Garden is meer dan een kantoor. De verschillende gebruikers vormen samen een netwerk waarbij ruimte is voor kennisdeling en slimme samenwerkingsverbanden. Het gebouw zelf moet door toonaangevende architectuur, groeiende groene gevels en een energiedak op het gebouw, een blikvanger in de stad worden. Door toepassing van de zogeheten WWF-10-principes van One Planet Living - inclusief vele technieken - wil One Planet laten zien dat verouderd vastgoed toch een nieuw leven kan krijgen. Het uiteindelijke doel van One Planet is een groenmaximalisatie tegen een verantwoord rendement.

  Projectcoach

  In de vorm van een adviesdonatie aan de One Planet Foundation vervult TwynstraGudde een rol als projectcoach en adviseur duurzaamheid. Tevens geven wij advies vanuit onze expertise in vastgoedrealisatie en -exploitatie. Hiermee helpen wij One Planet en haar partners bij het realiseren van de mooiste, duurzaamste en meest inspirerende werkplek van Nederland.

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen