TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Rijkswaterstaat Evaluatie Programma AssetManagement

  Wat kan Rijkswaterstaat leren van het Programma AssetManagement (PAM)? En wat is er nodig voor een succesvol vervolg? In een evaluatie maakt TwynstraGudde de lessen en aanbevelingen voor het vervolg inzichtelijk.

  Rijkswaterstaat beheert en ontwikkelt de rijkswegen, -vaarwegen en -wateren en zet in op een duurzame leefomgeving. Dit vraagt een effectief en efficiënt beheer en onderhoud van de assets. PAM, waaraan vier jaar lang door veel mensen binnen Rijkswaterstaat hard is gewerkt, moet hier een belangrijke bijdrage aan leveren.

  Gezamenlijk leren

  De aanpak van de evaluaties is gericht op gezamenlijk leren. De focus ligt op het verloop van het programma, op de implementatie van assetmanagement binnen Rijkswaterstaat. In eerste instantie is vanuit twee invalshoeken onderzocht wat betrokkenen hebben geleerd van PAM, die van programmatisch werken en van samenwerken. Gaandeweg werd duidelijk dat ook een derde invalshoek relevant was, die van veranderkunde.

  ‘Ik ben erg tevreden over het eindresultaat. De interventie ‘in control’ leerde me te laten zien wat ik doe en er trots op te zijn’
  Bert de Wit, programmamanager Programma AssetManagement

  Terugkoppeling via verhalen en ‘In Control’

  Om recht te doen aan de verschillende perspectieven die in de gesprekken naar voren kwamen, koppelen onze adviseurs de bevindingen terug in de vorm van verhalen. Vervolgens zijn aan de hand van de rode draden uit de verhalen de belangrijkste lessen en aanbevelingen voor het vervolg inzichtelijk gemaakt. Is Ook, een netwerk van kunstenaars, ontwerpers en adviseurs van TwynstraGudde, heeft de bevindingen vertaald in de artistieke interventie ‘In Control’, opgevoerd op het landelijk congres assetmanagement.

  Wilt u leren van uw programma en/of doorpraten over assetmanagement of de inzet van Is Ook, neem dan contact op met onze adviseurs.

  Door vanuit strategische doelstellingen te werken aan assetmanagement, is een integrale afweging mogelijk. Wij hebben een Whitepaper geschreven over onze aanpak.
  Download Whitepaper

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen