Nieuws TwynstraGudde zet positieve lijn 2019 door in 2020

TwynstraGudde heeft een zeer goed 2019 achter de rug. Waar het organisatieadviesbureau voorgaande jaren nog een conservatieve ontwikkeling liet zien, is de omzet in 2019 fors gestegen. En deze ontwikkeling zet zich, ondanks de coronacrisis, voort in 2020.

Toegevoegd door Richard Geijteman op 15 juli 2020

Op 1 juli jl. heeft TwynstraGudde haar jaarcijfers over 2019 bekend gemaakt. De omzet groeide in 2019 met 11% naar ruim 46 miljoen euro. Het netto resultaat groeide met 113%, vooral door een stijging van de productiviteit. Alhoewel de groei integraal door alle adviesgroepen werd gerealiseerd, sprongen de activiteiten op het gebied van mobiliteit en infrastructuur, ruimtelijke ontwikkeling en interim management er bovenuit. Daarbij werpt de focus op activiteiten rond thema’s als energietransitie en assetmanagement zijn vruchten af.

Directeur Micky Adriaansens is verheugd over de cijfers, maar nog meer over de achterliggende redenen: ‘We hebben de afgelopen jaren onszelf opnieuw uitgevonden en gebouwd aan een sterkere organisatie met een grotere marktfocus. Het is mooi om te zien dat we daar nu de vruchten van plukken.’
Blijkbaar is de basis zo stevig, dat TwynstraGudde ook in staat is dit vast te houden tijdens de coronacrisis. ‘Natuurlijk worden er bij ons ook opdrachten uitgesteld, maar over het algemeen blijft onze pijplijn goed gevuld. Klanten herkennen onze toegevoegde waarde om hen door de crisis te helpen en vooruit te kijken’, aldus Adriaansens.

Tegelijkertijd met de presentatie van de jaarcijfers is ook Frank van Es toegevoegd aan de directie van TwynstraGudde Holding. Van Es werkt al 12 jaar bij TwynstraGudde, waarvan de laatste vier als managing partner van de adviesgroep Mobiliteit & Infrastructuur. Hij gaat zich vooral bezighouden met het versterken van de marktactiviteiten van TwynstraGudde. 

Lees hier het persbericht over de benoeming van Frank van Es.

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.