Nieuws Frank van Es benoemd tot directeur bij TwynstraGudde

Per 1 september a.s. maakt Frank van Es deel uit van de directie van TwynstraGudde Holding. Samen met de reeds zittende directeur Micky Adriaansens vormt hij het tweekoppige directieteam van het adviesbureau.

Toegevoegd door Richard Geijteman op 13 juli 2020

Frank van Es heeft een bestuurskundige achtergrond en werkt al 12 jaar bij TwynstraGudde, waarvan de laatste vier als managing partner van de adviesgroep Mobiliteit & Infrastructuur.

Zijn toekomstige portefeuille heeft vooral een focus op het versterken van de marktactiviteiten van TwynstraGudde.

Frank: ‘We zijn in de basis vooral adviseurs die gedreven zijn in het vinden van inhoudelijke oplossingen voor complexe vraagstukken, zoals het daadwerkelijk realiseren van de energietransitie, het verduurzamen van de infrastructuur en klimaatadaptief waterbeheer. Deze oplossingen realiseren we ook in de praktijk samen met onze opdrachtgevers. We zijn daarin vaak nog te bescheiden over onze bijdrage en het behaalde resultaat, waardoor onze meerwaarde niet altijd goed voor het voetlicht komt.

Zeker nu zetten opdrachtgevers ons in om hen te helpen evalueren en sterker uit de crisis te komen.

En met onze kennis van, en ervaring in project- en programmamanagement, veranderkunde en samenwerkingskunde werken we aan de maatschappelijke opgaven van morgen. Daar mogen we trots op zijn en dat meer laten zien.’

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.