Nieuws TwynstraGudde wederom verkozen tot beste Interim Management bureau

In het onderzoek MT1000 van Management Team naar de beste dienstverleners van Nederland is TwynstraGudde Interim Management dit jaar wederom als eerste uit de bus gekomen. Twee jaar geleden was dat ook al het geval en vorig jaar werd een verdienstelijke tweede plek behaald.

Toegevoegd door Richard Geijteman op 12 december 2019

In het onderzoek worden beslissers in het bedrijfsleven en de publieke sector gevraagd om dienstverleners te beoordelen waarmee ze de afgelopen drie jaar hebben samengewerkt. Hier komt een gewogen score uit gebaseerd op klantgerichtheid, productleiderschap, excellente uitvoering, de mate waarin dienstverleners worden aanbevolen en hun marktaandeel.

Beata Neerhoff, directeur van TwynstraGudde Interim Management: ‘We zijn blij en erg trots dat we de ranglijst weer aanvoeren. Het is goed om te zien dat onze dienstverlening die verder gaat dan alleen het leveren van interim managers gewaardeerd wordt. Wij geloven dat interim management alleen effectief is, als je eerst met elkaar doorgrondt voor welke vraagstukken een organisatie zich gesteld ziet. Pas dan kun je goed beoordelen met welke oplossing – interim of vast - de opdrachtgever het best gediend is. En dan boeken onze interim managers duurzame resultaten waardoor opdrachtgevers met nieuw perspectief en op eigen benen verder kunnen.'

TwynstraGudde Interim Management en TwynstraGudde Executive Search vormen een sterke combinatie voor managementvraagstukken. Vanuit sectorkennis, een vertrouwensrelatie en intensieve samenwerking staan we opdrachtgevers met raad en daad terzijde. We werken in co-creatie. Om een duurzame en unieke (management) oplossing te bieden brengen we eerst de opgave in kaart, waarna we de rol en bijdrage van de (tijdelijke) manager kunnen bepalen. Pas daarna gaan we op zoek.  Iets creëren van blijvende waarde, daar gaan we voor. Daardoor hebben we een directe impact op (toekomstige) maatschappelijke en economische ontwikkelingen. En dus een grote impact op morgen.

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.