TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Nieuws ‘Onze’ studenten van de Rijksuniversiteit Groningen winnen SDG-Challenge

  Studenten van de Rijksuniversiteit Groningen hebben op 2 juni de finale van de SDG-Challenge gewonnen. Samen met de adviesgroep Innovatie van TwynstraGudde, hebben zij gewerkt aan een challenge voor een van onze opdrachtgevers, de gemeente Oisterwijk. De SDG-Challenge koppelt talentvolle studenten aan organisaties om samen te werken aan maatschappelijke uitdagingen, gelinkt aan de Sustainable Development Goals (SDG’s).

   

  Toegevoegd door Dan Kamminga op 3 juni 2022

  Tijdens de finale van de SDG-Challenge pitchten de studenten van de Rijksuniversiteit Groningen hun aanpak voor het verlagen van de krapte op de woningmarkt in de gemeente Oisterwijk. 

  De vakjury was lovend over hun voorstel. ‘De studenten hebben gewonnen omdat ze het probleem vanuit de sociale kant hebben aangepakt. Ze hebben zich goed ingeleefd in alle relevante betrokkenen en zichzelf afgevraagd: hoe zouden wij zelf als die doelgroep willen wonen? Zo zijn ze gekomen met een community waarin ze op een vernieuwende manier bestaande gebouwen en grond hergebruiken.’

  ‘Onze’ studenten van de Rijksuniversiteit Groningen winnen SDG-Challenge

  Businessplan voor Oisterwijk

  De studenten bedachten drie concrete uitvoeringsideeën die naast de sociale aanpak, waar rekening is gehouden met gebruikers, lokale ondernemers en partners, ook realistisch en uitvoerbaar zijn. Gecombineerd met een goed businessplan waar de gemeente Oisterwijk mee verder kan, maakt hen de trotse winnaar van de SDG-challenge.

  Een tweede team van TwynstraGudde met studenten van de Universiteit van Utrecht viel helaas niet in de prijzen, maar dat maakt hun prestatie niet minder. Zij kwamen met concrete oplossingen voor een opdracht van onze opdrachtgever RES-regio Alblasserwaard: het zoeken naar innovatieve inpassingsmethoden voor de energietransitie in het landelijk gebied.

  Wij feliciteren beide teams met hun bijzondere prestatie!

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen