Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Grafisch Lyceum Rotterdam - 2 Leden Raad van Toezicht

  met als aandachtsgebied (1) HRM en (2) Onderwijs Grafisch Lyceum Rotterdam is dé vakschool (vmbo, mbo) in Nederland als het gaat om innovatief onderwijs op het gebied van media, entertainment en technologie. De school wordt gedreven door een voortdurende ambitie om kwalitatief onderwijs te...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Adviseur contracteren en aanbesteden

  Investeringsopgaven worden groter en complexer. Zowel om bestaande infrastructuur in stand te houden, als om nieuwe ontwikkelingen zoals als de energietransitie mogelijk te maken. Geen partij kan het helemaal alleen. Projecten vragen om een andere verdeling van verantwoordelijkheden en risico’s, om...

  Solliciteer nu

  Nieuws ‘Onze’ studenten van de Rijksuniversiteit Groningen winnen SDG-Challenge

  Studenten van de Rijksuniversiteit Groningen hebben op 2 juni de finale van de SDG-Challenge gewonnen. Samen met een team van Humanex, het innovatieonderdeel van TwynstraGudde, hebben zij gewerkt aan een challenge voor een van onze opdrachtgevers, de gemeente Oisterwijk. De SDG-Challenge koppelt talentvolle studenten aan organisaties om samen te werken aan maatschappelijke uitdagingen, gelinkt aan de Sustainable Development Goals (SDG’s).

   

  Toegevoegd door Dan Kamminga op 3 juni 2022

  Tijdens de finale van de SDG-Challenge pitchten de studenten van de Rijksuniversiteit Groningen hun aanpak voor het verlagen van de krapte op de woningmarkt in de gemeente Oisterwijk. 

  De vakjury was lovend over hun voorstel. ‘De studenten hebben gewonnen omdat ze het probleem vanuit de sociale kant hebben aangepakt. Ze hebben zich goed ingeleefd in alle relevante betrokkenen en zichzelf afgevraagd: hoe zouden wij zelf als die doelgroep willen wonen? Zo zijn ze gekomen met een community waarin ze op een vernieuwende manier bestaande gebouwen en grond hergebruiken.’

  ‘Onze’ studenten van de Rijksuniversiteit Groningen winnen SDG-Challenge

  Businessplan voor Oisterwijk

  De studenten bedachten drie concrete uitvoeringsideeën die naast de sociale aanpak, waar rekening is gehouden met gebruikers, lokale ondernemers en partners, ook realistisch en uitvoerbaar zijn. Gecombineerd met een goed businessplan waar de gemeente Oisterwijk mee verder kan, maakt hen de trotse winnaar van de SDG-challenge.

  Een tweede team van TwynstraGudde met studenten van de Universiteit van Utrecht viel helaas niet in de prijzen, maar dat maakt hun prestatie niet minder. Zij kwamen met concrete oplossingen voor een opdracht van onze opdrachtgever RES-regio Alblasserwaard: het zoeken naar innovatieve inpassingsmethoden voor de energietransitie in het landelijk gebied.

  Wij feliciteren beide teams met hun bijzondere prestatie!

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen