Boek Professioneel risicomanagement bij projecten

Onze 25 jaar ervaring hebben wij nu gebundeld in boekvorm. In dit boek laten wij zien hoe je risicomanagement in kunt bedden en werkend kunt krijgen binnen projecten om op een succesvolle manier je doelen te realiseren.

Toegevoegd door Daniëlla van Well-Stam op 17 december 2020

Projecten verlopen nooit precies volgens de planning en begroting waardoor veel tijd, energie en geld van de projectleden aan micromanagement wordt besteed in plaats van in het project zelf. Risicomanagement is het antwoord op dat probleem want door vooraf de mogelijke knelpunten in kaart te brengen, kun je het verlies van kostbare middelen voorkomen. Professioneel risicomanagement bij projecten is een onmisbaar boek voor projectleiders en teamleden om risicoanalyses en risicomanagement goed te leren en uit te voeren.

Professioneel_risicomanagement_bij_projecten_cover_boek_mock-up

De RISMAN-methode is een beproefde en veelgebruikte methode voor risicoanalyse en risicomanagement, die al 25 jaar bestaat. De methode en de toepassing hebben een enorme transformatie doorgemaakt waarbij de aandacht is verlegd naar het omgaan met risico's. Gedrag en cultuur als belangrijke succesfactoren naast de methode en systemen. Het vinden van een goede balans tussen verantwoorden en sturen. Vanuit de gedachte om risicomanagement goed te integreren in de dagelijks werkpraktijk.

Bestelinformatie

ISBN 9789024438990 I NUR 801 | € 26,90 | 192 blz. | paperback
e-book ISBN 9789024439003 | € 20,95

Bestellen

Neem contact op met

Alle mensen

Neem contact op met

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.