Boek Professioneel risicomanagement bij projecten

Onze 25 jaar ervaring met risicomanagement hebben wij nu gebundeld in boekvorm. In dit boek laten wij zien hoe je risicomanagement in kunt bedden en werkend kunt krijgen binnen projecten om op een succesvolle manier je doelen te realiseren.

Toegevoegd door Daniëlla van Well-Stam op 4 maart 2021

Projecten verlopen nooit precies volgens de planning en begroting waardoor veel tijd, energie en geld van de projectleden aan micromanagement wordt besteed in plaats van in het project zelf. Risicomanagement is het antwoord op dat probleem want door vooraf de mogelijke knelpunten in kaart te brengen, kun je het verlies van kostbare middelen voorkomen.

Speciaal voor projectleiders en teamleden hebben Daniella van Well-Stam en Fianne Lindenaar het boek Professioneel risicomanagement bij projecten geschreven om risicoanalyse en risicomanagement goed te leren en uit te voeren. Vanuit de gedachte om risicomanagement goed te integreren in de dagelijks werkpraktijk lees je in dit boek hoe je risicomanagement in kunt bedden en werkend kunt krijgen binnen projecten om op een succesvolle manier je doelen te realiseren.

RISMAN-methode

De RISMAN-methode is een beproefde en veelgebruikte methode voor risicoanalyse en risicomanagement, die al 25 jaar bestaat. De methode en de toepassing hebben een enorme transformatie doorgemaakt waarbij de aandacht is verlegd naar het omgaan met risico's. Gedrag en cultuur zijn de belangrijke succesfactoren naast de methode en systemen. Ook het vinden van een goede balans tussen verantwoorden en sturen is belangrijk. Vanuit de gedachte om risicomanagement goed te integreren in de dagelijks werkpraktijk.

Lees ook het interview met de auteurs in View on Value over 25 jaar RISMAN-methode

Bestellen

Het boek Professioneel risicomanagement bij projecten kun je via de webshop van de Boom Uitgevers bestellen.

ISBN 9789024438990 I NUR 801 | € 29,90 | 244 blz. | paperback
e-book ISBN 9789024439003 | € 20,95

Via dit inkijkexemplaar krijg je een indruk van (de inhoud van) het boek:

Boek Professioneel risicomanagement bij projecten

Meer weten?

Heb je na het lezen van het boek behoefte om over de inhoud ervan door te praten? Of heb je specifieke vragen? We komen graag een keer, vrijblijvend, bij jou en/of jouw organisatie langs. Interesse? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.

Ja, ik wil een afspraak

Neem contact op met

Alle mensen

Neem contact op met

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.