Opleidingsprogramma voor leidinggevende van morgen Is het START leiderschapsprogramma iets voor jou?

In 2023 organiseren wij voor de tweede keer het succesvolle leiderschapsprogramma START voor jonge leidinggevenden in de publieke en private sector. Al enkele jaren versterken wij bevlogen ervaren leidinggevende met het leiderschapsprogramma 'On Purpose'. Nu investeren wij ook in nieuw leiderschap met het leiderschapsprogramma START!

Toegevoegd door Tibbe van den Nieuwenhuijzen op 1 oktober 2022

Wij zien de jonge leidinggevende van morgen als Stevig, Talentvol, Ambitieus, Rebels en Toekomstgericht, een groep die leidinggeeft aan een nieuwe START. Tegelijkertijd is dit een groep waar vaak weinig aandacht voor is. Ze zijn de traineeprogramma’s ontgroeid, krijgen veel verantwoordelijkheid, maar hebben nog niet de senioriteit voor de grote leiderschapstrajecten. Veel jonge leidinggevenden uit verschillende sectoren ervaren dezelfde dilemma’s en zien dezelfde kansen. Wij willen deze groep samenbrengen om met en van elkaar te leren. Zo geven we samen vorm aan het leiderschap van morgen.

START Leiderschap

START Leiderschap

Onze wens is om zoveel mogelijk talenten samen te brengen uit verschillende sectoren. Ben jij of ken jij iemand voor wie leiderschapsprogramma START iets zou zijn? Meld je hieronder aan of klik hier voor meer informatie over START. Heb je vragen? Stel je vragen direct aan Pascalle Albers of Tibbe van den Nieuwenhuijzen, beiden leermanager en trainer van het leiderschapsprogramma START.

We ontvangen je inschrijving graag voor 28 april 2023

Leermanagers en trainers

Alle mensen

Leermanagers en trainers

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.