Nieuw opleidingsprogramma voor leidinggevende van morgen Is het START leiderschapsprogramma iets voor jou?

Begin 2022 starten wij een nieuw leiderschapsprogramma voor jonge leidinggevenden in de publieke en private sector. Al enkele jaren versterken wij bevlogen ervaren leidinggevende met het leiderschapsprogramma On Purpose. Vanaf januari verbreden wij onze focus. We investeren in nieuw leiderschap met het leiderschapsprogramma START!

Toegevoegd door Tibbe van den Nieuwenhuijzen op 14 september 2021

Wij zien de jonge leidinggevende van morgen als Stevig, Talentvol, Ambitieus, Rebels en Toekomstgericht, een groep die leidinggeeft aan een nieuwe START. Tegelijkertijd is dit een groep waar vaak weinig aandacht voor is. Ze zijn de traineeprogramma’s ontgroeid, krijgen veel verantwoordelijkheid, maar hebben nog niet de senioriteit voor de grote leiderschapstrajecten. Veel jonge leidinggevenden uit verschillende sectoren ervaren dezelfde dilemma’s en zien dezelfde kansen. Wij willen deze groep samenbrengen om met en van elkaar te leren. Zo geven we samen vorm aan het leiderschap van morgen.

startUitgelicht-1

Op 21 oktober organiseren we van 13.30-18.00 uur hiervoor een netwerkbijeenkomst: de kick-START.

We brengen jonge leidinggevenden, onder de 36 met enkele jaren werkervaring, samen in de Nieuwe Stad in Amersfoort. In een interactieve middag oriënteren zij zich op het programma. Er wordt uitgebreid stilgestaan bij hoe het is om intergenerationeel leiding te geven; we delen dilemma’s en kansen. Samen sluiten we de middag af met een netwerkborrel.

Onze wens is om zoveel mogelijk talenten samen te brengen uit verschillende sectoren. Ben jij of ken jij iemand voor wie leiderschapsprogramma START iets zou zijn? Meld je hieronder aan of klik hier voor meer informatie over START. Heb je vragen? Stel je vragen direct aan Pascalle Albers of Tibbe van den Nieuwenhuijzen, beiden leermanager en trainer van het leiderschapsprogramma START.

Ja, ik kom 21 oktober

Neem contact op met

Alle mensen

Neem contact op met

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.