TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Opleidingsprogramma voor leidinggevende van morgen Is het START leiderschapsprogramma iets voor jou?

  In 2023 organiseren wij voor de tweede keer het succesvolle leiderschapsprogramma START voor jonge leidinggevenden in de publieke en private sector. Al enkele jaren versterken wij bevlogen ervaren leidinggevende met het leiderschapsprogramma 'On Purpose'. Nu investeren wij ook in nieuw leiderschap met het leiderschapsprogramma START!

  Toegevoegd door Tibbe van den Nieuwenhuijzen op 1 oktober 2022

  Wij zien de jonge leidinggevende van morgen als Stevig, Talentvol, Ambitieus, Rebels en Toekomstgericht, een groep die leidinggeeft aan een nieuwe START. Tegelijkertijd is dit een groep waar vaak weinig aandacht voor is. Ze zijn de traineeprogramma’s ontgroeid, krijgen veel verantwoordelijkheid, maar hebben nog niet de senioriteit voor de grote leiderschapstrajecten. Veel jonge leidinggevenden uit verschillende sectoren ervaren dezelfde dilemma’s en zien dezelfde kansen. Wij willen deze groep samenbrengen om met en van elkaar te leren. Zo geven we samen vorm aan het leiderschap van morgen.

  START Leiderschap

  START Leiderschap

  Onze wens is om zoveel mogelijk talenten samen te brengen uit verschillende sectoren. Ben jij of ken jij iemand voor wie leiderschapsprogramma START iets zou zijn? Meld je hieronder aan of klik hier voor meer informatie over START. Heb je vragen? Stel je vragen direct aan Pascalle Albers of Tibbe van den Nieuwenhuijzen, beiden leermanager en trainer van het leiderschapsprogramma START.

  We ontvangen je inschrijving graag voor 28 april 2023

  Leermanagers en trainers

  Alle mensen

  Leermanagers en trainers

  Alle mensen