Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Grafisch Lyceum Rotterdam - 2 Leden Raad van Toezicht

  met als aandachtsgebied (1) HRM en (2) Onderwijs Grafisch Lyceum Rotterdam is dé vakschool (vmbo, mbo) in Nederland als het gaat om innovatief onderwijs op het gebied van media, entertainment en technologie. De school wordt gedreven door een voortdurende ambitie om kwalitatief onderwijs te...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Adviseur contracteren en aanbesteden

  Investeringsopgaven worden groter en complexer. Zowel om bestaande infrastructuur in stand te houden, als om nieuwe ontwikkelingen zoals als de energietransitie mogelijk te maken. Geen partij kan het helemaal alleen. Projecten vragen om een andere verdeling van verantwoordelijkheden en risico’s, om...

  Solliciteer nu

  Blog Even voorstellen... Marenthe Wolffensperger

  Op 3 april ben ik gestart als adviseur bij de Adviesgroep Zorg van TwynstraGudde. Ik kijk ernaar uit om me samen met mijn collega’s in te zetten voor een nog betere zorg van vandaag en morgen.

  Toegevoegd door Marenthe Wolffensperger op 25 april 2023

  De zorg is van ons allemaal. We werken in Nederland daarom hard samen om onze zorg toekomstbestendig te maken en te houden. Door de complexiteit van ons stelsel, de vele actoren, belangen, wetgeving en regulering, kunnen oplossingen die echt werken soms ver weg voelen, terwijl dat niet altijd zo hoeft te zijn. Ik vind het mooi om ervoor te zorgen dat goede ideeën ook daadwerkelijk van de grond komen. 

  Als adviseur richt ik mij op vraagstukken rondom samenwerking, fusies en overnames, en andere vraagstukken die een diepgaand begrip van ons zorgstelsel en de daarin geldende wet- en regelgeving vereisen. Ik heb brede ervaring in de curatieve zorg, op thema’s als passende zorg, arbeidsmarkt en digitalisering in de zorg. Als projectmanager en procesbegeleider ben ik op mijn best in omgevingen waarin het noodzakelijk is om snel te kunnen schakelen.

  Organisatietransities staan altijd in een politiek-bestuurlijke context. Met mijn achtergrond in het gezondheidsrecht en ervaring bij de ACM en NZa als belangrijke markttoezichthouders help ik zorgorganisaties om de verschillende perspectieven en belangen binnen en buiten de organisatie samen te brengen. Door zaken praktisch te bekijken, helder te communiceren en de juiste verwachtingen te scheppen zorg ik ervoor dat er een gedeelde basis en gemeenschappelijke taal kunnen ontstaan. Mijn stijl is ontwapenend, nieuwsgierig en daadkrachtig. Samen met de opdrachtgever en met mijn nieuwe collega’s breng ik graag rust in complexiteit, zodat de focus kan blijven liggen op dat wat ertoe doet: de zorg van vandaag en morgen.

  Lijkt het je leuk om verder te praten? Neem dan contact met mij op. 

  Lijkt het je leuk om verder te praten?

  Alle mensen

  Lijkt het je leuk om verder te praten?

  Alle mensen