Blog Even voorstellen... Marenthe Wolffensperger

Op 3 april ben ik gestart als adviseur bij de Adviesgroep Zorg van TwynstraGudde. Ik kijk ernaar uit om me samen met mijn collega’s in te zetten voor een nog betere zorg van vandaag en morgen.

Toegevoegd door Marenthe Wolffensperger op 25 april 2023

De zorg is van ons allemaal. We werken in Nederland daarom hard samen om onze zorg toekomstbestendig te maken en te houden. Door de complexiteit van ons stelsel, de vele actoren, belangen, wetgeving en regulering, kunnen oplossingen die echt werken soms ver weg voelen, terwijl dat niet altijd zo hoeft te zijn. Ik vind het mooi om ervoor te zorgen dat goede ideeën ook daadwerkelijk van de grond komen. 

Als adviseur richt ik mij op vraagstukken rondom samenwerking, fusies en overnames, en andere vraagstukken die een diepgaand begrip van ons zorgstelsel en de daarin geldende wet- en regelgeving vereisen. Ik heb brede ervaring in de curatieve zorg, op thema’s als passende zorg, arbeidsmarkt en digitalisering in de zorg. Als projectmanager en procesbegeleider ben ik op mijn best in omgevingen waarin het noodzakelijk is om snel te kunnen schakelen.

Organisatietransities staan altijd in een politiek-bestuurlijke context. Met mijn achtergrond in het gezondheidsrecht en ervaring bij de ACM en NZa als belangrijke markttoezichthouders help ik zorgorganisaties om de verschillende perspectieven en belangen binnen en buiten de organisatie samen te brengen. Door zaken praktisch te bekijken, helder te communiceren en de juiste verwachtingen te scheppen zorg ik ervoor dat er een gedeelde basis en gemeenschappelijke taal kunnen ontstaan. Mijn stijl is ontwapenend, nieuwsgierig en daadkrachtig. Samen met de opdrachtgever en met mijn nieuwe collega’s breng ik graag rust in complexiteit, zodat de focus kan blijven liggen op dat wat ertoe doet: de zorg van vandaag en morgen.

Lijkt het je leuk om verder te praten? Neem dan contact met mij op. 

Lijkt het je leuk om verder te praten?

Alle mensen

Lijkt het je leuk om verder te praten?

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.