TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Blog Even voorstellen... Marenthe Wolffensperger

  Op 3 april ben ik gestart als adviseur bij de Adviesgroep Zorg van TwynstraGudde. Ik kijk ernaar uit om me samen met mijn collega’s in te zetten voor een nog betere zorg van vandaag en morgen.

  Toegevoegd door Marenthe Wolffensperger op 25 april 2023

  De zorg is van ons allemaal. We werken in Nederland daarom hard samen om onze zorg toekomstbestendig te maken en te houden. Door de complexiteit van ons stelsel, de vele actoren, belangen, wetgeving en regulering, kunnen oplossingen die echt werken soms ver weg voelen, terwijl dat niet altijd zo hoeft te zijn. Ik vind het mooi om ervoor te zorgen dat goede ideeën ook daadwerkelijk van de grond komen. 

  Als adviseur richt ik mij op vraagstukken rondom samenwerking, fusies en overnames, en andere vraagstukken die een diepgaand begrip van ons zorgstelsel en de daarin geldende wet- en regelgeving vereisen. Ik heb brede ervaring in de curatieve zorg, op thema’s als passende zorg, arbeidsmarkt en digitalisering in de zorg. Als projectmanager en procesbegeleider ben ik op mijn best in omgevingen waarin het noodzakelijk is om snel te kunnen schakelen.

  Organisatietransities staan altijd in een politiek-bestuurlijke context. Met mijn achtergrond in het gezondheidsrecht en ervaring bij de ACM en NZa als belangrijke markttoezichthouders help ik zorgorganisaties om de verschillende perspectieven en belangen binnen en buiten de organisatie samen te brengen. Door zaken praktisch te bekijken, helder te communiceren en de juiste verwachtingen te scheppen zorg ik ervoor dat er een gedeelde basis en gemeenschappelijke taal kunnen ontstaan. Mijn stijl is ontwapenend, nieuwsgierig en daadkrachtig. Samen met de opdrachtgever en met mijn nieuwe collega’s breng ik graag rust in complexiteit, zodat de focus kan blijven liggen op dat wat ertoe doet: de zorg van vandaag en morgen.

  Lijkt het je leuk om verder te praten? Neem dan contact met mij op. 

  Lijkt het je leuk om verder te praten?

  Alle mensen

  Lijkt het je leuk om verder te praten?

  Alle mensen