Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Grafisch Lyceum Rotterdam - 2 Leden Raad van Toezicht

  met als aandachtsgebied (1) HRM en (2) Onderwijs Grafisch Lyceum Rotterdam is dé vakschool (vmbo, mbo) in Nederland als het gaat om innovatief onderwijs op het gebied van media, entertainment en technologie. De school wordt gedreven door een voortdurende ambitie om kwalitatief onderwijs te...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Adviseur contracteren en aanbesteden

  Investeringsopgaven worden groter en complexer. Zowel om bestaande infrastructuur in stand te houden, als om nieuwe ontwikkelingen zoals als de energietransitie mogelijk te maken. Geen partij kan het helemaal alleen. Projecten vragen om een andere verdeling van verantwoordelijkheden en risico’s, om...

  Solliciteer nu

  Evenement Coördinatie in acute zorg: op weg naar één meldkamer

  Op het 20ste Nationale Spoedzorgcongres spreek ik over de over zorgcoördinatie en mijn ervaringen met dit concept als projectleider binnen de regio’s Zwolle en Twente. 

  Toegevoegd door Douwe Hatenboer op 9 oktober 2019

  In de regio IJsselland zitten de triagisten en centralisten van de acute zorgpartners -ambulancezorg, huisarts, VVT en later ook GGZ-zorg- al enige periode, tijdens gezette tijden, fysiek samen op één locatie. Ook in Twente worden er op korte termijn stappen gezet richting een fysiek zorgcoördinatiecentrum, waarin intensief samengewerkt wordt om de zorg zo in te richten dat zorgvragen op eenduidige wijze worden beoordeeld en er altijd passende zorg ingezet wordt.

  Wat zijn de bereikte resultaten? Wat zijn de eerste lessen vanuit deze innovatieve projecten? En welke vervolgstappen zijn nodig om een dergelijke verandering goed te bestendigen? Op het congres mag ik de deelnemers meenemen in mijn ervaringen als projectleider, over de aanpak, succesfactoren en uitdagingen.

  Alvast meer weten? Over dit onderwerp is in Twente recent een artikel verschenen in het blad ‘112netwerk’

  Artikel 112netwerk over zorgcoordinatie

   

  Download het artikel

   

   

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen