TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

    Waar wij aan werken

    Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

    Wie we zijn

    Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

    ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

    Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

    Recente vacatures

    Executive search

    Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

    Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

    Solliciteer nu
    Aanbesteden en contracteren

    Jurist

    Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

    Solliciteer nu

    Blog Bottom-up initiatief succesvol maken

    Stilgevallen gebiedsontwikkelingen, leegstaande kantoren en de noodzaak (en wens!) om meer gebruik te maken van de kracht van de samenleving. Wie werkt in gebiedsontwikkelingen heeft te maken met grote macro-economische en sociale veranderingen. Dat maakt het leven niet direct makkelijker, maar biedt wel geweldige

    Toegevoegd door André Schaminée op 12 juli 2019

    Of het nu gaat over bewonersparticipatie, nieuwe gemeenschappelijkheid of tijdelijkheid: het zijn concepten waar niemand helemaal over gaat en die niemand helemaal overziet. Wij spreken in zulke gevallen van een taai vraagstuk. Wij geloven niet in standaardoplossingen voor taaie vraagstukken. Onze aanpak gaat uit van het maken van gebieds- mens- en proceseigen frames waarbinnen alle belanghebbenden in co-creatie samenwerken.

    Tijdens de workshop MagStad? leer je nieuwe manieren van omgaan met burgerinitiatieven

    In het verleden konden overheden plannen maken, deze financieren en langs geijkte kanalen burgers betrekken. Naast mooie resultaten leverde het ook een openbare ruimte op waar een blind paard nog geen schade kan aanrichten. En lege gebouwen en kavels die door niemand toegeëigend worden.

    In de Stadsregio Rotterdam stelden we aan mensen de vraag hoe zij vonden dat de openbare ruimte kon worden verbeterd en wat zij daar zelf aan wilden doen. Middels het frame MagStad? dagen we mensen uit te komen met ideeën, waarbij we niet op voorhand een afwegingskader hebben klaarliggen, maar per keer onderzoeken wat mogelijk is. MagStad? biedt een platform om de spanning te bespreken over de verschillende, soms tegengestelde, belangen van overheden. Door de aantrekkelijke vormgeving daagt het mensen meer dan ooit uit in beweging te komen.

    Neem contact op

    Alle mensen

    Neem contact op

    Alle mensen