TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Woningcorporatie Zayaz Zayaz: vernieuwde organisatie in vernieuwd kantoor

  Woningcorporatie Zayaz in ’s-Hertogenbosch heeft een leegstaand kantoor duurzaam gerenoveerd en daarmee nieuw leven gegeven aan een oud gebouw. De ontwikkeling van de huisvesting is gelijk opgegaan met vernieuwing van de organisatie. TwynstraGudde heeft Zayaz hierin begeleid.

  Door Zayaz is een traject van cultuurverandering ingezet. Daarmee ontstond ook behoefte aan nieuwe, passende huisvesting. Een gebouw hiervoor was beschikbaar: een gebouw ooit in gebruik bij de corporatie, maar verouderd en al geruime tijd leeg. TwynstraGudde werd gevraagd de renovatie van A tot Z te begeleiden: van het opstellen van het Programma van Eisen tot en met het werkend krijgen van de match tussen gebruikers en gebouw.

  Onze aanpak

  Parallel aan de ontwikkeling van de organisatie is een werkconcept ontwikkeld, gericht op efficiënter werken, plezieriger samenwerken en betere communicatie. Daaraan gekoppeld hebben we een plan voor renovatie en verduurzaming van het gebouw voorgesteld. Een bestaand gebouw heeft kwaliteit en karakter van zichzelf. Bij de vernieuwing hebben we daarom gezocht naar mogelijkheden om die kwaliteiten ten goede te laten komen aan de nieuwe organisatiecultuur. Een mooi voorbeeld: een oude werkplaats met een dubbele verdiepingshoogte is omgevormd tot een restaurant en een representatieve vergaderzaal.

  Project- en procesmanagement

  De ontwikkeling van een nieuw gebouw biedt unieke kansen om wensen vanuit de organisatie direct te materialiseren. Dat vraagt echter wel om een flexibel bouwproces. We hebben de ontwikkeling van de huisvesting daarom gekoppeld aan die van de organisatie van Zayaz en zowel projectmanagement als procesmanagement voor onze rekening genomen. Hierdoor konden we voortdurend acteren op het snijvlak van project en organisatie. Zelfs tijdens de uitvoering konden nog aanpassingen worden doorgevoerd.

  Het resultaat voor de opdrachtgever

  In juli 2015 heeft Zayaz haar nieuwe huisvesting in gebruik genomen. Wij zijn bij het project betrokken gebleven, tot er sprake was van een optimale match van huisvesting en organisatie. Het oude gebouw heeft een tweede leven gekregen en zaken van waarde zijn behouden. Het gebouw past en is toekomstbestendig. Het is een bruisende plek, inspirerend, open en uitnodigend voor huurders en gasten.

  Onze toegevoegde waarde

  Wij hebben de renovatie en de organisatieontwikkeling continu op elkaar afgestemd. Daardoor is het gelukt om tussentijdse inzichten mee te nemen en om iedereen betrokken te houden. Hierdoor is niet de huisvesting gerealiseerd die bij de start van het project was bedacht, maar die in de praktijk het beste past. Het is bovendien gelukt om het project binnen de gestelde kaders van tijd en geld af te ronden.

  Bekijk hier een virtual reality tourden-bosch-vr

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen