TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  BritNed Development Ltd Van strategie tot contractmanagement bij BritNed

  BritNed Development Ltd is een Joint Venture van de Nederlandse en de Engelse beheerder van het elektriciteitstransportnet. Zij willen een hoogspanningsverbinding aanleggen tussen Nederland en Engeland.

  Foto: Shane Rounce

  Wij krijgen de opdracht om de juiste leverancier(s) te contracteren voor de realisatie.

  Flexibiliteit benodigd tijdens aanbesteding

  De opdracht is complex, aangezien er na de aanbesteding een positieve en solide businesscase moet zijn. Dit is niet gemakkelijk, omdat de prijzen van de grondstoffen koper en lood ‘door het dak’ gaan en er krapte is op de leveranciersmarkt. Verder is een aantal technische keuzes, zoals de capaciteit van de hoogspanningskabels, bij de start van de aanbesteding nog niet gemaakt.

  Contracteringsstrategie is maatwerk

  Door een benchmark te doen met andere projecten, een risicoanalyse uit te voeren en diverse gesprekken met mogelijke leveranciers, wordt samen met de Engelse en Nederlandse partners van de Joint Venture de contracteringsstrategie bepaald. Op basis hiervan wordt gekozen voor een EPC-contract (Engineering, Procurement & Construct), dat gebaseerd is op functionele eisen. Echt maatwerk dus.

  "Marco has done a great job on the Britned project and I was very impressed that Marco was able to bridge the gap between the teams of the Netherlands and the United Kingdom. The strategy he determined worked out well for the project and in total his performance is rated excellent."
  Mathew Rose, Project Director BritNed representing National Grid

  Wij leiden de onderhandelingen

  Samen met de onderhandelaar aan Engelse kant leiden onze contractmanagers de onderhandelingen. Aan de leverancierskant van de tafel zitten wereldspelers. Er worden duidelijke afspraken gemaakt over de technische oplossingen, verantwoordelijkheden en risico’s. Nauwe samenwerking met de directies van de moederbedrijven is nodig om mandaat te verkrijgen en op het juiste moment naar een hoger onderhandelingsniveau te kunnen schakelen.

  Gunstige businesscase

  bnHet resultaat is dat een combinatie van leveranciers is gecontracteerd die een positieve en solide businesscase opleveren. BritNed kan aangelegd worden. De missie is geslaagd. Inmiddels is de BritNed interconnector binnen planning en budget aangelegd en succesvol in bedrijf genomen.

  Bent u ook op zoek naar een goed onderbouwde businesscase? Neem dan contact op met een van onze adviseurs voor een goed gesprek. Zij helpen u projecten te realiseren waarmee u nu kunt doen wat nodig is voor morgen.

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen