TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Ministerie van Infrastructuur en Milieu Procesevaluatie toetsing primaire waterkeringen

  Samen leren van de derde toets van de primaire waterkeringen. Dat is wat betrokken overheden voor ogen hadden. Met een procesevaluatie draagt TwynstraGudde bij aan een verbeterd toetsproces.

  Primaire waterkeringen beschermen Nederland tegen overstromingen. Om aan te tonen of de primaire waterkeringen (wel of niet) aan de veiligheidsnorm voldoen, beoordelen waterbeheerders periodiek de waterstaatkundige toestand ervan. In het Draaiboek is beschreven hoe het toetsproces eruitziet, van het toetsinstrumentarium tot en met de rapportage.

  Kijken met andere ogen

  In de procesevaluatie is onderzocht hoe betrokken overheden – Ministerie van Infrastructuur en Milieu, Rijkswaterstaat, provincies, waterschappen en inspectie – hun rol hebben ingevuld en hebben samengewerkt tijdens de derde toets van de primaire waterkeringen. Wat ging goed en waar en hoe kan het beter? Om het samen leren te stimuleren, is met Is Ook een spiegeldag voor betrokken overheden georganiseerd. Dit netwerk van kunstenaars, ontwerpers en adviseurs van TwynstraGudde kijkt met andere ogen.

  “Heldere analyse. Confronterende en stimulerende terugkoppeling van de bevindingen door Is Ook. Lessen zijn herkend en erkend door betrokken overheden en krijgen een plaats in de volgende toetsrondes”
  John Maaskant, senior beleidsmedewerker Ministerie van Infrastructuur en Milieu

  Lessen volgende toetsrondes

  Uit de procesevaluatie blijkt dat door de periodieke beoordeling een steeds beter zicht ontstaat op de waterstaatkundige toestand van de primaire waterkeringen. Ook is de derde toets van de primaire waterkeringen beter verlopen dan de tweede. Maar er blijven verbeteringen mogelijk. Onze adviseurs presenteren zowel verbeterpunten die eenvoudig zijn te implementeren, als lessen die volgen uit een analyse van enkele meer fundamentele punten. Zoals het hebben van voldoende expertise, het inbedden in het primaire proces van waterbeheerders, en het als betrokken overheden gezamenlijk nemen van verantwoordelijkheid.

  Wilt u ook een procesevaluatie uitvoeren en/of doorpraten over waterveiligheid, neem dan contact op met onze adviseurs.

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen