TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Wegbeheerders en verkeersveiligheidspartners Ontwikkelen programma verkeersveiligheid Overijssel

  Wegbeheerders en andere verkeersveiligheidspartners in Overijssel willen de verkeersveiligheid vergroten met als doel dat iedereen weer veilig thuiskomt.

  Om dit te bereiken, heeft TwynstraGudde geholpen een verkeersveiligheidsprogramma te ontwikkelen. Het aantal slachtoffers neemt na jaren weer toe. Dat betekent dat andere impulsen nodig zijn om die trend te doorbreken. Belangrijk aspect in de aanpak was om via co-creatie vanuit een ontwerpende aanpak (social design) vanuit gebruikersperspectief projecten te ontwikkelen. Met ouderen, mensen in een schoolomgeving en gebruikers van het landelijk gebied is een aantal concepten ontwikkeld en opgenomen in het programma. Soms met zoveel enthousiasme van de betrokkenen dat vanuit hen de behoefte ontstond gelijk tot realisatie over te gaan. Zo komt er onder andere een basisschool omgevingsmanager (BOM) in Zwartsluis.

  “De frisse blik van de adviseurs van TwynstraGudde leidt tot inspirerende cocreaties; de ervaring die ze meebrengen op het gebied van (verander)processen en samenwerking met allerhande partijen is een belangrijke meerwaarde geweest in de totstandkoming van de meerjarenprogramma’s verkeersveiligheid.”

  Het programma hebben we zoveel mogelijk willen aansluiten op de bestaande dynamiek. Overheden in Overijsel zitten in een transitie als het gaat om nadrukkelijker samenwerken aan regionale bereikbaarheid via de zogenoemde mobiliteitsaanpak. Op die dynamiek wilden we aansluiten door vooral een inspirerend programma te ontwikkelen als input voor de jaarlijks te bepalen regionale programmering. Daarbij hebben we zoveel mogelijk aangesloten bij de bestaande initiatieven door heel gericht via interviews de verschillende samenwerkingspartners te bevragen over doelen, concrete projecten en samenwerking voor verkeersveiligheid.

  Inhoud en uitbouwen samenwerking

  Nadrukkelijk hebben we bij het opstellen van het programma niet alleen inhoudelijk gekeken naar de opzet van het programma, maar ook aandacht besteed aan de wijze hoe het programma tot stand komt door het verder uitbouwen van de samenwerking in Overijssel. Juist door die combinatie is realisatie, en daarmee een verkeersveiliger Overijssel, haalbaar.

  Neem contact op

  Alle mensen

  Neem contact op

  Alle mensen