Jaarverslag | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Jaarverslag

Bijzondere opdrachten die Nederland mooier en economisch sterker maken. Aan deze missie werken wij iedere dag voor onze opdrachtgevers. De vraagstukken waar wij mee te maken hebben worden steeds complexer. Onze toegevoegde in complexe projecten, waarbij vaak veel partijen met elkaar samenwerken, is dat wij zorgen voor een scherpe analyse, voor de juiste inbreng van kennis en expertise en voor het leggen van verbindingen tussen belangen, vakgebieden en stakeholders. Op deze manier bereiken wij duurzame resultaten voor onze opdrachtgevers.

De markt voor professioneel advies is de afgelopen jaren kleiner maar fijner geworden. Opdrachtgevers hebben zelf meer kennis en projectcapaciteit in huis. Een extern adviesbureau wordt ingeschakeld om een specifieke aanvullende bijdrage te leveren en om kennis met een toegevoegde waarde in te brengen. Hierin blijven we continu investeren. Wie vandaag het verschil wil maken, moet niet alleen goed zijn in zijn vak, maar ook bruggen kunnen bouwen. Bruggen over de grenzen van disciplines, sectoren en niveaus. Oplossingen voor complexe problemen ontstaan slechts door nieuwe netwerken te ontwikkelen, onverwachte verbindingen te leggen en excellente kennis in te brengen.

Om onze toegevoegde waarde te blijven bieden, hebben wij het afgelopen jaar de basis gelegd voor een nieuw Twynstra Gudde: een organisatie met zelfstandige adviesgroepen, gebundeld per markt of thema, die verantwoordelijk zijn voor hun eigen winst- en verliesrekening. De kracht ligt bij deze adviesgroepen én de individuele adviseurs. Zij hebben de kennis en relaties. Samen bouwen we verder aan netwerken met professionals: andere adviesbureaus, bedrijven, onderzoeksinstituten, zzp’ers en opdrachtgevers. Twynstra Gudde wil dé netwerkorganisatie van adviserend Nederland zijn. Van daaruit mobiliseren we alle kennis en kunde die nodig is om complexe vraagstukken op te lossen.

In ons verslag geven wij inzicht in de prestaties van Twynstra Gudde op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. U kunt ons jaarverlag lezen op deze site: Maatschappelijk Jaarverslag 2014.

Het jaarverslag over 2013 kun u lezen op deze site. Het jaarverslag over 2012 kunt u hier downloaden.

Twynstra Gudde

Amersfoort

Neem contact op