Thysia Kleijwegt | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau

Thysia Kleijwegt

Adviseur

Gebouwgebruikers fascineren mij met wat zij doen en waarom zij dat doen zoals ze doen. Als huisvestingsadviseur zie ik het als een uitdaging om huisvesting te realiseren die gebruikers zo goed mogelijk ondersteunt in hun activiteiten, want elke gebouwgebruiker is anders en elke activiteit heeft andere voorwaarden. Het ontwerptraject is een uitgelezen kans om de gebruiker eigenaar te maken van de oplossing om hun primair proces te ondersteunen. De gebruiker is geen expert op gebied van huisvesting maar wel van de activiteiten die plaatsvinden in die huisvesting.

About me

Ik ben een creatieve, enthousiaste en mensgerichte adviseur. Combineren en verbinden zijn typerende kenmerken voor mij. Door de combinaties van verschillende studierichtingen heb ik geleerd hoe ik verbindingen kan leggen tussen werkvelden. Ik teken ingewikkelde situaties vaak uit en maak daarmee problemen inzichtelijk en begrijpbaar.

In mijn opdrachten werk ik voornamelijk samen met de gebruiker. Ik begeleid de gebruiker in huisvestingstrajecten. Dit doe ik bijvoorbeeld met scenario studies, risico analyses, programmeren van wensen en eisen, procesbegeleidingen, ambitie sessies/trajecten, adviezen en projectmanagement. 

Markten & Sectoren

Huisvesting en vastgoed, Onderwijs

Blogs

  • Slim platform verhoogt waarde in vastgoed, dit is waarom

    16 maart 2018 Lees verder
  • Is dit nu het gebouw dat we voor ogen hadden?

    16 oktober 2017 Lees verder