Nieuws Wij komen in actie voor 3FM Serious Request

Van 18 december t/m 24 december is Serious Request in Amersfoort. Het doel van dit jaar is om zoveel mogelijk geld in te zamelen om de Zuid-Amerikaanse regenwouden te beschermen en te herstellen. En om zo een bijdrage leveren aan het tegengaan van klimaatveranderingen. Dit thema gaat ons allemaal aan het hart, dus wij komen in actie voor 3FM Serious Request.

Toegevoegd door Esther van Koot op 10 december 2021

Het klimaat verandert en we krijgen steeds vaker te maken met extreem weer. Het wordt warmer, droger en overstromingen en hevige neerslag komen vaker voor. Dagelijks werken wij samen met gemeenten, waterschappen, bewoners en andere partners om ons leefgebied droog, koel en veilig te houden. Wij adviseren hen over hoe ze kunnen anticiperen op het veranderende klimaat en welke maatregelen ze moeten nemen om ervoor te zorgen dat de effecten van klimaatverandering zo klein mogelijk zijn.

Klimaatadaptatie is een belangrijk thema. Niet alleen voor Nederland, maar wereldwijd. Daarom steunen wij de actie van 3FM Serious Request.

Wij komen in actie voor 3FM Serious Request

Foto: Ben Houdijk

Hoe komen wij in actie?

Om zoveel mogelijk geld op te halen voeren we in december een aantal acties uit:

  • 24 uurs fietsactie: van 21 december om 16.00 uur tot 22 december om 16.00 uur fietsen collega’s van TwynstraGudde zoveel mogelijk kilometers op hometrainers die op ons balkon staan. Moedig onze collega’s aan door een mooi bedrag te doneren.
  • Collega’s van TwynstraGudde verkopen via een online veiling tweedehandsspullen. De opbrengst komt in zijn geheel ten goede aan Serious Request. Benieuwd naar wat er te koop is? Neem een kijkje in onze online veiling en bied mee.
  • Hoeveel blaadjes zitten er in de Groene Schildpot? Voor €2,50 mag je een gokje wagen. Als het juiste aantal blaadjes geraden is, verdubbelt TwynstraGudde het bedrag.

Steun onze acties

Wil je een van deze acties steunen? Ga dan naar onze actiepagina op Serious Request, kies voor de actie die jij wilt steunen en doneer!

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.