Opleiding Nieuw programma Leiderschap in asset management gaat van start

Leiderschap in asset management wordt steeds belangrijker. Op basis van onze ervaringen uit de praktijk zagen we dat asset management naast een ingericht systeem ook gaat over leiderschap. Dit inzicht was voor ons aanleiding om beide onderwerpen te verbinden. Samen met Oxand heeft TwynstraGudde een tweedaagse opleiding ontwikkeld over 'Leiderschap in asset management'. Bedoeld voor iedereen die een ontwikkelbehoefte heeft op het gebied van leiderschap en werkt in een beheerorganisatie.

Toegevoegd door Sanne van Empel op 19 december 2022

Leiders binnen asset management zijn een inspiratie voor anderen in grote opgaven van vandaag en morgen. Stel je voor dat ook jij ervoor zorgt dat asset management een nieuwe normaal is, met betere samenwerking, betere beheersbaarheid en hogere tevredenheid. Met plezier en passie samenwerken met anderen aan het verbinden, verbeteren en verduurzamen van het areaal.

Verbinden theorie en praktijk

In november vond de eerste editie van de opleiding ‘Leiderschap in asset management’ plaats. Deelnemers waren enthousiast over de mooie balans tussen theorie over leiderschap en voorbeelden uit de praktijk: ‘We hebben in dit programma spelenderwijs het leiderschap in asset management beter leren begrijpen en kennen.'

Na deze positieve ervaringen hebben we veel zin in een nieuwe editie. Deze zal plaatsvinden op 16 en 17 februari 2023. 

Samenwerking TwystraGudde en Oxand

Samen verbeteren Oxand en TwynstraGudde organisaties door leiderschap en asset management te verbinden in de praktijk. Twynstra Gudde is gespecialiseerd in project- en programmamanagement, veranderkunde, organisatiekunde en samenwerkingskunde. Oxand is expert op het gebied van effectief asset management. We delen de visie dat goed leiderschap cruciaal is voor succesvol asset management.

Wil jij twee dagen werken aan jezelf, je rol en je opgave en zo een betere leider worden? 

Lees meer en schrijf je in

Neem contact op met

Alle mensen

Neem contact op met

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.