Nieuws Micky Adriaansens, directeur TwynstraGudde, wordt minister van Economische Zaken en Klimaat

Vanaf 10 januari 2022 start Micky Adriaansens, directeur van TwynstraGudde, als minister van Economische Zaken en Klimaat in het kabinet Rutte IV. Na bijna 6 jaar directievoering gaat ze vanuit een andere plek en in een andere functie aan de slag met de maatschappelijke uitdagingen van vandaag en morgen.

Toegevoegd door Natasja Bouman-Holthuizen op 5 januari 2022

Micky Adriaansens: ‘Ik kijk terug op een geweldige tijd bij TwynstraGudde. Het is een prachtige organisatie met (maatschappelijk) gedreven professionals, die altijd op zoek zijn naar verbinding en vernieuwing. Ik heb dan ook iedere dag met plezier voor hen gewerkt.’

Directeur Frank van Es, die sinds 1,5 jaar samen met Adriaansens de directie vormde, reageert als volgt: ‘We hebben een dubbel gevoel bij het vertrek van Micky. We vinden het erg jammer dat ze vertrekt. Haar bestuurlijke ervaring en persoonlijkheid zullen we missen en we willen haar erg bedanken voor alles wat ze de afgelopen periode voor TwynstraGudde heeft gedaan en betekend. Tegelijkertijd zijn we ontzettend trots op haar en trots op het feit dat ‘een TG-er’ minister wordt in het nieuwe kabinet. We wensen Micky heel veel succes en zullen haar met belangstelling blijven volgen’.

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.