TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Nieuws Genomineerd voor de ARC22 Innovatie Award

  Er is een gigantisch woningtekort en de geplande woningbouw lost dit niet binnen een korte termijn op. Prefab bouw is één van de oplossingen om sneller te voorzien in de grote woningbehoefte. Maar door het traditionele ontwikkelproces wordt de echte versnelling die mogelijk is, nog niet gerealiseerd. Wij hebben daarom met gemeente Haarlemmermeer het traditionele ontwerpproces vervangen door een innovatief proces om tijd en geld te winnen in de ontwerpfase en prefab bouw te stimuleren.

  Toegevoegd door Thysia Kleijwegt op 2 september 2022

  Er zijn geen SO-VO-DO fasen met toetsingen doorlopen met de ontwikkelende partij. Maar de gemeente heeft FARO de opdracht gegeven om een kaderstellend kavelpaspoort op te stellen in samenwerking met Ymere waarin de noodzakelijk te toetsen punten al gewaarborgd zijn. Dit was de basis om een prefab bouwer te selecteren. Wij zijn betrokken bij het procesontwerp en begeleiden het hele proces.

  Genomineerd voor de ARC22 Innovatie Award

  ARC22 Innovatie Award

  Samen met onze opdrachtgever Haarlemmermeer en de samenwerkingspartners FARO Architecten, Ymere en leveranciers zijn we genomineerd voor de ARC22 Innovatie Award met onze opdracht voor Flexwonen Oosterdreef, Nieuw Vennep. Met de ARC22 Innovatie Award worden veelbelovende ideeën, producten en processen op verschillende schaalniveaus gestimuleerd. Deze zijn vernieuwend én haalbaar zijn binnen de huidige opgave van bouwen en architectuur.

  De jury van de ARC22 Innovatie Award bestaat uit Daan Bruggink (Orga Architect), voorzitter, Maartje Dros (Studio Klarenbeek & Dros), Ad Kil (RO&AD Architecten), Nienke Hoogvliet (Studio Nienke Hoogvliet) en Astrid de Wilde (de Architect, secretaris). In september komt de jury bij elkaar en nomineert drie kanshebbers voor de Award. De winnaar wordt op 2 november 2022 bekend gemaakt.

  Meer weten over Flexwonen Oosterdreef, Nieuw Vennep?

  Alle mensen

  Meer weten over Flexwonen Oosterdreef, Nieuw Vennep?

  Alle mensen