TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Online event Circulaire vraagstukken beïnvloeden

  Samen met Aveco de Bondt organiseerden wij in de Week van de Circulaire Economie een online event over hoe je de circulaire vraagstukken beïnvloed, waardoor er daadwerkelijk kansen en mogelijkheden voor de circulaire economie ontstaan.

  Toegevoegd door Pim Meijer op 10 februari 2023

  Uit de praktijk weten we dat er veel radertjes in elkaar moeten vallen om de circulaire economie te laten draaien. Er springt er één in het oog: Hoe wordt het proces zo met de stakeholders ingestoken dat er daadwerkelijk in mogelijkheden en kansen wordt gedacht?

  Circulaire vraagstukken beïnvloeden

  Social design en waardecreatie zijn daarbij sleutelwoorden. Vanuit de circulaire ontwerpopgave hebben wij samen met Aveco de Bondt de handen in een geslagen om tijdens het online event te laten zien hoe beide adviesbureaus in de praktijk rechtlijnige processen ombuigen tot circulaire oplossingen. 

  Tijdens het online event hebben we laten zien aan de hand van theorie en praktijkvoorbeelden dat social design een aanpak is die je echt op een heel ander denkspoor kan zetten. Iets dat hard nodig is in de transitie naar een circulaire wereld. 

  Lees het essay Werken aan transities - Tien vuistregels voor een effectieve aanpak

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen