Online event Circulaire vraagstukken beïnvloeden

Samen met Aveco de Bondt organiseerden wij in de Week van de Circulaire Economie een online event over hoe je de circulaire vraagstukken beïnvloed, waardoor er daadwerkelijk kansen en mogelijkheden voor de circulaire economie ontstaan.

Toegevoegd door Pim Meijer op 10 februari 2023

Uit de praktijk weten we dat er veel radertjes in elkaar moeten vallen om de circulaire economie te laten draaien. Er springt er één in het oog: Hoe wordt het proces zo met de stakeholders ingestoken dat er daadwerkelijk in mogelijkheden en kansen wordt gedacht?

Circulaire vraagstukken beïnvloeden

Social design en waardecreatie zijn daarbij sleutelwoorden. Vanuit de circulaire ontwerpopgave hebben wij samen met Aveco de Bondt de handen in een geslagen om tijdens het online event te laten zien hoe beide adviesbureaus in de praktijk rechtlijnige processen ombuigen tot circulaire oplossingen. 

Tijdens het online event hebben we laten zien aan de hand van theorie en praktijkvoorbeelden dat social design een aanpak is die je echt op een heel ander denkspoor kan zetten. Iets dat hard nodig is in de transitie naar een circulaire wereld. 

Lees het essay Werken aan transities - Tien vuistregels voor een effectieve aanpak

Neem contact op met

Alle mensen

Neem contact op met

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.