Spelsimulaties | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Spelsimulaties

Leren door te doen, dat is wat de spelsimulaties van Twynstra Gudde organisaties bieden bij veranderingen. Niet eindeloos praten over wat de verandering van je vraagt, maar ervaren. Wij hebben een breed aanbod op het gebied van gaming, bedoeld voor uiteenlopende verandervraagstukken. Wij hebben kant-en-klare spelsimulaties en veel interactieve oefeningen die teams en organisaties laten leren door te doen.

Met spelsimulatie de cultuur in uw organisatie veranderen

Uw organisatie in verandering? De cultuur kan niet achter blijven. Of uw organisatie nu verandert door reorganisatie, fusie, groei of krimp. De regels passen niet meer bij de nieuwe organisatie. Met een spelsimulatie maakt u de organisatiecultuur tastbaar en daarmee beïnvloedbaar.

Lees verder

Ketensamenwerking vraagt om samenwerkingsgedrag

Overheidsorganisaties werken meer en meer procesgericht. Beleid, regie en uitvoering vormen één keten. Meerdere teams zijn van A tot Z gezamenlijk verantwoordelijk. Maar als medewerkers vasthouden aan oude werkwijzen, blijft ketensamenwerking een papieren werkelijkheid.

Lees verder

Uw organisatie veranderen door spelsimulatie

Het succes van een organisatie wordt voor een groot deel bepaald door het gedrag van uw medewerkers. Zijn zij klantvriendelijk genoeg? Werken ze goed samen? Een spelsimulatie helpt mensen hun gedrag te veranderen.

Lees verder

Cases

Simulatieoefening verkeersveiligheid Coentunnel

Iedere tunnelbeheerder houdt regelmatig gemeenschappelijke (simulatie)oefeningen voor tunnelpersoneel en hulpverleningsdiensten. In opdracht van Rijkswaterstaat heeft Twynstra Gudde die onder andere voor de vernieuwde Coentunnel georganiseerd.

Lees de case

Wizard

Martijn Jansen

Senior partner

Neem contact op

Vind de expert in uw markt