Boeken

Filter op markten en sectoren
Filter op expertises

Nieuw Wonen wonen op weg naar 2040

Nederlanders wonen goed: slechts 1 op de 10 is ontevreden met het huis waarin hij of zij nu woont. Toch denkt een meerderheid in 2040 buiten de Randstad te wonen. En als ze tegen die tijd niet meer zelfstandig kunnen wonen, willen Nederlanders liever in een woongemeenschap wonen dan bij een kind of familielid. Dit alles blijkt uit recent onderzoek door onderzoeksbureau Ipsos in het kader van de publicatie van het boek 'Nieuw Wonen' uit de Publiek Geheim serie.

Nieuw boek – Project Canvas

Beginnen aan een project is vaak spannend, een nieuwe uitdaging met nieuwe mensen. Maar voor je het weet, ben je bezig met ingewikkelde plannenmakerij en met het (her)schrijven van allerlei dikke projectdocumenten. Dat kan ook anders!

Werken met Leren Veranderen - Werkboek voor veranderaars in opleiding en praktijk

Leren veranderen (De Caluwé & Vermaak) is al bijna twintig jaar zowel een standaardwerk als een bestseller over veranderkunde. Ter aanvulling en verdieping van dat handboek is er nu een werkboek met allerlei uitwerkingen. Die zijn geschreven en getoetst door praktijkmensen. Ze bieden elke veranderaar materiaal om krachtiger met het gedachtegoed te (leren) werken.

Contracteren en aanbesteden in de bouw

Over contracteren, aanbesteden en strategische afwegingen voor bouw- of infrastructurele projecten