Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau |

Actuele opleidingen

Design Thinking, als aanpak voor vernieuwing

vrijdag 16 maart van 10.00-16.00 uur

Design Thinking is de aanpak waarmee ’s werelds beste ontwerpers tot innovatieve ideeën komen. Design thinking leidt tot verrassende resultaten: onverwachte inzichten, creatieve ideeën en 'unusual suspects' die een belangrijke rol vervullen. Tegelijkertijd is design thinking geen toeval: het proces is opgebouwd uit heldere stappen en er gelden duidelijke spelregels. In deze bijeenkomst nemen we u mee en hopen we u te inspireren om op zoek te gaan naar andere en nieuwe manieren van samenwerken en het winnen van vertrouwen.

Bekijk opleiding Bekijk alle opleidingen

Training Projectmanagement - Projectmatig Werken (PMW)

maandag 9 en dinsdag 10 april 2018

In deze training wordt de theorie afgewisseld met de praktische oefeningen: u wordt in staat gesteld de aangeboden theorie te vertalen naar uw eigen project. In de Twynstra Gudde aanpak van projecten staat pragmatisme en situationeel handelen voorop.

Bekijk opleiding Bekijk alle opleidingen

Incompany opleidingen op maat verzorgd

Al onze open opleidingen zijn ook voor uw organisatie incompany te verzorgen. Dit is interessant wanneer meerderde mensen uit uw organisatie een training willen volgen of wanneer u een specifieke groep medewerkers wilt ontwikkelen in een bepaalde expertise. Wij maken een opleiding dan helemaal op maat voor u.

Lees verder

Wizard

Bent u geïnteresseerd?

Neem contact op

Vind de expert in uw markt

Cases