Actuele opleidingen

Training Risicoanalyse/risicomanagement

wordt opnieuw gepland: voorjaar 2015

Risicomanagement start met het uitvoeren van een risicoanalyse. U inventariseert de risico's die uw project of programma bedreigen, kent ze een bepaald gewicht toe en verbindt er, als dat nodig blijkt, maatregelen aan.

Risicomanagement Bekijk opleiding

Opleidingen

Training Grip op samenwerken

De huidige complexe maatschappelijke opgaven vragen om samenwerking tussen publieke, maatschappelijke en private actoren. Twynstra Gudde onderscheidt hierbij drie verschillende soorten coalities met elk andere karakteristieken, werkwijzen en rollen: besluitvormingsgerichte coalities, samenwerkingsgerichte coalities en netwerkgerichte coalities. Dit ‘Spectrum van Coalitievorming’ geeft houvast bij het werken op het grensvlak tussen bestaande organisaties en nieuwe netwerken.

Samenwerken Bekijk opleiding Bekijk alle opleidingen

Incompany opleidingen op maat verzorgd

Al onze open opleidingen zijn ook voor uw organisatie incompany te verzorgen. Dit is interessant wanneer meerderde mensen uit uw organisatie een training willen volgen of wanneer u een specifieke groep medewerkers wilt ontwikkelen in een bepaalde expertise. Wij maken een opleiding dan helemaal op maat voor u.

Lees verder

Wizard

Bent u geïnteresseerd?

Neem contact op

Vind de expert in uw markt

Cases