Actuele opleidingen

Training ‘Sturen op sociale ondernemers’

De samenleving beweegt. Burgers nemen initiatief, ondernemers starten bedrijven. Deze initiatieven hebben steeds vaker een sociaal doel waar de overheid een taak in heeft. Er is behoefte aan steun en facilitering door de gemeente. Denk hierbij aan financiering, de toegelaten partij worden bij aanbestedingen, steun bij het opereren in de netwerksamenleving en het aanpassen van beleid. De gemeente moet deze taken inpassen in haar structurele werkzaamheden.

Bekijk opleiding

Opleidingen

Training Programmamanagement

1-2 februari en 1 maart 2016

In deze training reiken wij u de essenties van programmamanagement aan. Daarbij besteden we aandacht aan de (inter)menselijke kant én de methodische kant van programma’s. Hiermee bent u beter in staat uw programma in de volle breedte goed neer te zetten.

Programmamanagement Bekijk opleiding Bekijk alle opleidingen

Incompany opleidingen op maat verzorgd

Al onze open opleidingen zijn ook voor uw organisatie incompany te verzorgen. Dit is interessant wanneer meerderde mensen uit uw organisatie een training willen volgen of wanneer u een specifieke groep medewerkers wilt ontwikkelen in een bepaalde expertise. Wij maken een opleiding dan helemaal op maat voor u.

Lees verder

Wizard

Bent u geïnteresseerd?

Neem contact op

Vind de expert in uw markt

Cases