Carlijn Kramer | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau

Carlijn Kramer

Adviseur

Als gedreven en enthousiaste projectmanager/adviseur werk ik aan huisvestingsprojecten in met name de sectoren cultuur en onderwijs. Ik haal energie uit complexe (ver)bouwprojecten waarin wensen van gebruikers op een slimme manier samenkomen met technische mogelijkheden en beschikbare middelen. Mijn opdrachtgevers waarderen mijn kennis en betrokkenheid, waardoor ik vaak gemakkelijk draagkracht voor een oplossing weet te creƫren.

About me

Elke huisvestingsopgave is uniek. Ik kijk daarom graag verder dan de geijkte oplossingen. Ik streef naar een doordacht aanpak die meerwaarde oplevert voor zowel de opdrachtgever als de gebruikers. Voor een optimaal resultaat ga ik op zoek naar de vraag achter de vraag en stem het proces af op de organisatie.

Met mijn achtergrond als architect weet ik feilloos de relatie te leggen tussen het organiseren van een gebouw en de technische complexiteit van de gebouwde omgeving. Ik werk gestructureerd waardoor ik complexe opgaves kan doorgronden en binnen gestelde kaders kan realiseren.

Ik richt me sterk op het proces en de relatie. Ik ben me bewust van tegengestelde belangen. Ik ben altijd op zoek naar draagvlak bij alle betrokkenen. Door mijn enthousiasme en positieve instelling kan ik makkelijk mensen overtuigen. Ik zie het als een uitdaging om binnen politiek complexe organisaties te zorgen voor soepele besluitvorming die nodig is om een project te realiseren.

Een project is uiteindelijk een teamprestatie. Als fanatiek sporter weet ik dat energie en goede samenwerking essentieel zijn om een positief resultaat te bereiken. Ik betrek alle betrokkenen in het proces en geef niet snel op. Hierdoor kan ik een project dat niet zo goed verloopt vlottrekken en er weer energie in brengen.

Blogs