Interim management Hart voor je organisatie

Wij zien interim management als een interventie in een bestaande situatie. We verbinden ons met jouw organisatie. We committeren ons aan het afgesproken resultaat.

Veranderingen in je organisatie hebben grote gevolgen voor de medewerkers. Soms ontstaan er spanningen en is nieuwe energie van buitenaf nodig. Bijvoorbeeld als het gaat om een nieuwe manier van werken, een andere vorm van leiderschap of betere samenwerking met collega-organisaties en ketenpartners. Onze interim-managers brengen zulke veranderingen tot stand. Met hart voor jouw organisatie en gevoel voor de processen die er spelen.

Iemand die jouw taal spreekt

Bij iedere opdracht dragen wij een interim-manager voor die past bij de opgave en bij jouw team. Iemand van het juiste niveau, met verstand van zaken, die jouw taal spreekt. En met de bevlogenheid die nodig is om jouw organisatie in een volgende fase te brengen. In ons netwerk hebben we interim-managers met uiteenlopende ervaring op executive niveau. Wij kennen onze mensen en dragen de man of vrouw voor die de juiste chemie kan brengen.

Inhoud en proces

De interim-manager met het juiste profiel ondersteunt de organisatie in het veranderingsproces of geeft er zelf leiding aan. Hij of zij begeleidt jouw medewerkers, brengt nieuwe vormen van samenwerking op gang en zorgt dat nieuwe werkvormen worden geborgd. We begeleiden onze interim-managers daar intensief bij en helpen om de veranderingen te verankeren. We voelen ons gebonden aan het eindresultaat.

Neem contact op met

Alle mensen

Neem contact op met

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.