Bestuursadvies | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Bestuursadvies

Bestuurders en commissarissen worstelen met vragen als: ‘Het loopt niet goed in mijn organisatie; wat doe ik daar aan?’, of ‘Ik wil samenwerken, maar met wie?' Wij helpen u bij het vinden van antwoorden.

Uw toezichthoudende rol optimaal vervullen

U twijfelt of u uw taak als toezichthouder wel optimaal invult. Of u merkt dat de zaken op een bepaalde afdeling binnen de organisatie niet goed lopen. Dan schakelt u ons in. Wij weten hoe het werkt en waar u mee worstelt.

Lees verder

De optimale samenwerking vinden

Als organisatie wilt u iets met andere partijen. Maar met wie en wat, dat staat nog open. Dankzij onze hulp komt u verder. Wij zorgen ervoor dat u een samenwerking aangaat waar alle betrokken partijen beter van worden.

Lees verder

Een betere en effectievere leider worden

Via verschillende leiderschapsprogramma's stellen we u in staat een betere leider te worden. U werkt effectiever is, hebt meer zelfvertrouwen en vervult een duidelijke voorbeeldfunctie. En toch blijft u dichtbij uzelf.

Lees verder

Cases

Groen licht NMa voor fusie Friese ziekenhuizen

De NMa (Nederlandse Mededingingsautoriteit) heeft de vergunning verleend voor de concernvorming van het Medisch Centrum Leeuwarden/Zorggroep Noorderbreedte en De Tjongerschans in Heerenveen. Een belangrijk moment voor de ziekenhuiszorg in Friesland.

Lees de case

Wizard

Joost Voerman

Directeur

Neem contact op

Vind de expert in uw markt