Wietske Theloesen | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau

Wietske Theloesen

Adviseur

Passende huisvesting is een randvoorwaarde om organisaties goed te laten functioneren. Vastgoed is hierbij geen doel op zich, het is een middel ter ondersteuning van het primaire proces. Ik adviseer organisaties over het optimaal benutten en inzetten van vastgoed ten behoeve van het primaire proces. Dit doe ik onder andere door het opstellen van huisvesting- en portefeuillestrategieƫn, het inrichten van vastgoedorganisaties en het vormgeven van samenwerking met marktpartijen.

About me

De kern van mijn werkzaamheden is het doorgronden van complexe vraagstukken, deze terugbrengen naar de essentie en vervolgens deze te vertalen naar praktische oplossingen. Ik ben in mijn projecten doel- en resultaatsgericht, maar verlies de veranderkundige aspecten en persoonlijke verhoudingen niet uit het oog.

Daarnaast draag ik vanuit Twynstra Gudde bij aan de verdere ontwikkeling van het Corporate Real Estate Management (CREM). CREM is een aanpak die gericht is op het managen van de vastgoedportefeuille, zodanig dat de toegevoegde waarde voor het primaire proces optimaal is.

Blogs

  • Tijd voor actie: vijf succesfactoren voor het realiseren van duurzaamheidsambities

    10 april 2019 Lees verder