Ruben Cales | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau

Ruben Cales

Adviseur

Als adviseur werk ik aan verschillende opdrachten op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling. Ik zet mijn kennis in op het gebied van strategievorming en project- en programmamanagement. Met veel plezier draag ik bij aan de samenwerking om gezamenlijk de stedelijke potentie te ontwikkelen.

About me

Wat mij in mijn werkhouding kenmerkt, is dat ik mij gemakkelijk aanpas aan de geldende cultuur zonder mijn energie en kritische blik te verliezen. Ik heb overzicht over de gaande processen en weet wat er moet gebeuren om ons doel te bereiken. Ik ben niet bang voor uitdagingen en wil veel van mijn omgeving leren. Kenmerkend voor mij is mijn verantwoordelijkheidsgevoel, creativiteit en mijn eigenschappen om te verbinden.

Het is mijn passie om complexe ontwikkelingen in dialoog met alle betrokken stakeholders tot een goed einde te brengen. Als adviseur bij de directie portefeuillestrategie & portefeuillemanagement van het Rijksvastgoedbedrijf heb ik veel ervaring opgedaan in de vertaling van beleid naar strategie en uitvoering. Vanuit diverse rollen heb ik met veel enthousiasme gewerkt aan het proces om tot gebiedsontwikkelingen te komen. Mijn opleiding tot planoloog komt daarbij goed van pas. Daarin heeft het creƫren van draagvlak en strategiebepaling altijd centraal gestaan. Deze kennis en ervaringen zet ik graag in om samen tot mooie ontwikkelingen te komen!