Nico de Meester | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau

Nico de Meester

Adviseur

De energiesector is aan het veranderen. De ontwikkeling naar decentrale duurzame energieopwekking is in volle gang. Als adviseur help ik opdrachtgevers met projectmanagement, omgevingsmanagement, samenwerken en veranderen. In de afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan in projecten over verschillende energiebronnen waaronder restwarmte en LNG.

About me

Als adviseur en civiel ingenieur ben ik geïnteresseerd in organiseren in een technische context. Ik werk in projecten in de sectoren energie, mobiliteit en infrastructuur. Daarin gaat het vaak om samenwerken, duurzaamheid, project- en omgevingsmanagement. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met strategisch omgevingsmanagement in verschillende projecten. Door mijn studieachtergrond en ervaring kan ik verschillende inhoudelijke onderwerpen en disciplines verbinden en zorg ik voor een integrale aanpak.

De samenleving en economie zijn aan het veranderen. De transitie naar duurzame energie in combinatie met internettechnologie zorgen voor de Derde industriële revolutie (zo genoemd door de Amerikaanse econoom Rifkin). De adviesgroep Energie helpt organisaties in deze energietransitie en met de aanpassing van energie-infrastructuur. Voor deze grote veranderingen is het belangrijk om samen te werken en intern en extern gericht te zijn. Strategisch omgevingsmanagement, projectmanagement, samenwerken en veranderen zijn belangrijke vaardigheden om snel resultaten te boeken in de snel veranderde energiemarkt.

In mijn werk bij Twynstra Gudde en Adviestalent heb ik een brede blik ontwikkeld door voor verschillende opdrachtgevers te werken en door het opleidingsprogramma dat gericht is op kennis, vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Ik ben sterk in het doorgronden van complexe problemen. Ik werk zorgvuldig en met mijn enthousiasme krijg ik mensen mee om samen resultaten te boeken. 

Samenwerken in Energie

Blogs

  • Overzicht recente energie opdrachten

    31 maart 2017 Lees verder
  • Nico de Meester

    Een verdeelde energiesector helpt de politiek niet de juiste keuzes te maken

    11 maart 2014 Lees verder