Facility management Zorgvuldig veranderingen doorvoeren

Succesvol veranderen gaat niet vanzelf. Je aanpak moet precies passen bij je organisatie én je mensen. Hoe ga je daar zorgvuldig mee om?

Een organisatie opnieuw inrichten is voor een deel ‘gewoon’ een kwestie van planmatig te werk gaan. Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van de processen, structuren of systemen. Dat is toch met name een kwestie van doen. Lastiger is het als je je medewerkers nieuwe competenties, vaardigheden en gedrag wilt aanleren. Hoe hou je daar invloed op? En hoe zorg je dat de verandering werkt?

Zorgen voor draagvlak

Wij helpen je in het proces de mensen centraal te stellen én draagvlak te creëren. We betrekken de medewerkers nauw bij de gewenste veranderingen. Samen nemen we de besluiten, bewaken we de voortgang en meten we wat het effect is van de veranderingen. Oók de successen delen we samen. Het resultaat? Een proactieve organisatie waarmee je flexibel en effectief kunt inspelen op wat de klant en de markt willen. En waarin je - elke keer weer - slimme contracten weet af te sluiten met je leveranciers of andere betrokkenen.

Ervaren interim project- en programmamanager(s) nodig? Wij hebben veel ervaring met interim management.

Cases

Cases

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.