Interim management Zij aan zij resultaten boeken

Wij staan je als business partner terzijde. We werken samen en gaan pas weg als jouw organisatie op eigen kracht in een nieuwe context verder kan.

Iedere interimopdracht is voor ons uniek. Daarom gaan we in samenspraak aan de slag. Als business partner. Eerst brengt een partner uit ons team het vraagstuk in kaart waar jouw organisatie voor staat. Daar waar het in essentie om gaat. We spreken af welke resultaten wij leveren en hoe we van probleem naar resultaat komen. Concreet en meetbaar.

Met raad en daad

Uit ons netwerk van interim-managers selecteren wij diegene die het beste jouw organisatie en bij de opgave past. Met kennis van jouw sector, een vertrouwensrelatie en intensieve samenwerking staan we je in de boardroom met raad en daad terzijde. Soms is een team van op elkaar ingespeelde interim-professionals nodig.

Resultaten boeken

De interim-manager voert gesprekken met medewerkers, leidinggevenden en bestuurders, analyseert relevante documenten. Hij of zij is erin getraind om snel door te dringen tot de kern van de opgave en op basis daarvan een plan te maken met effectieve interventies. Als je met het plan instemt, geeft de interim-manager leiding aan de uitgestippelde acties, brengt problemen tot een oplossing en boort daadwerkelijk nieuwe energie aan.

Neem contact op met

Alle mensen

Neem contact op met

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.