Versterk je organisatie, werk aan werkplezier | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Versterk je organisatie, werk aan werkplezier

We moeten langer doorwerken, onze omgeving vraagt meer flexibiliteit van ons als organisatie en daarmee ook van onze medewerkers en de werkdruk neemt mede daardoor alsmaar toe.

Wanneer werk niet voelt als een belasting, maar slechts als één van de vele activiteiten die iemand in de week onderneemt. Wanneer werk een bron van zingeving is en iemand op de werkvloer simpelweg plezier heeft. Deze momenten kennen we allemaal en dát zijn de momenten waarop iemand floreert en maximale bedrijfsresultaten oplevert. Door medewerkers ruimte te geven en verantwoordelijkheid te laten nemen voor hun eigen werkplezier, werken ze actief aan hun eigen vitaliteit en ontwikkeling daarmee hun duurzame inzetbaarheid.

Wij helpen uw medewerkers met de juiste tools, hiermee dragen we bij aan:

  • Minder stress onder medewerkers
  • Proactieve werknemers die eigenaarschap tonen voor hun eigen vitaliteit, ontwikkeling en resultaten
  • Het stimuleren van interne mobiliteit en flexibiliteit. Medewerkers weten beter welke omgevingen en werkzaamheden hen energie geven.

Wilt u werken aan floreren? Wij ontwerpen een ontwikkeltrajecten op maat, zo klein en zo groot als nodig.

Wist u dat u via een subsidieregeling van het agentschap SZW voor maximaal 50% van de kosten van een dergelijk traject subsidie kunt aanvragen? Voor meer informatie klik hier.

Heeft u vragen? Wilt u doorpraten? Neem dan gerust contact op via mmo@tg.nl, of 033 - 467 74 04.

Marthe van der Molen

Adviseur

Neem contact op